Cu ce mare vedetă de la Hollywood s-a întâlnit Ilinca Vandici. ”Și ce credeți, nu avea gărzi de corp, ochelari supradimensionați, 7 echipe de stiliști, fițe sau ifose de star internațional”

12.07.2022, 13:14
Cu ce mare vedetă de la Hollywood s-a întâlnit Ilinca Vandici. ”Și ce credeți, nu avea gărzi de corp, ochelari supradimensionați, 7 echipe de stiliști, fițe sau ifose de star internațional”
Cu ce mare vedetă de la Hollywood s-a întâlnit Ilinca Vandici

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici, în vârstă de 36 de ani, a avut parte de o întâlnire neașteptată într-un aeroport din Italia. Vedeta s-a întâlnit cu nimeni alta decât actrița americană Eva Longoria, în vârstă de 47 de ani. ”Și ce credeți, nu avea gărzi de corp, ochelari supradimensionați, 7 echipe de stiliști, fițe sau ifose de star internațional”, a povestit Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete TV. De-a lungul anilor, aceasta a lucrat la mai multe posturi de televiziune și a moderat mai multe show-uri. În prezent,  Ilinca Vandici este prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, la Kanal D.

În ceea ce privește viața personală, Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.

Cu ce mare vedetă de la Hollywood s-a întâlnit Ilinca Vandici.  ”Mi-a zâmbit frumos ceea ce mi-a dat curaj sa o întreb dacă putem face un selfie”

Aflată în vacanță în Italia, Ilinca Vandici s-a întâlnit pe aeroportul din  napoli cu celebra actriță americană Eva Longoria, alături de care a făcut un selfie.  ”Ia uitați cu cine m-am întâlnit in aeroport… 😬😬😬 Și ce credeți, nu avea gărzi de corp, ochelari supradimensionați, 7 echipe de stiliști, fițe sau ifose de star internațional! Mi-a zâmbit frumos ceea ce mi-a dat curaj sa o întreb dacă putem face un selfie… “Bineînțeles!” mi-a răspuns, cu același zâmbet firesc… 😬 Ești superba , @evalongoria si îți mulțumesc pentru lecția de simplitate si naturalețe! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻”, a povestit Ilinca Vandici în mediul online.


Eva Jacqueline Longoria s-a născut la 15 martie 1975, în oraşul Corpus Christi din sudul Texasului, din părinţi cu origini mexicane. Primul său rol important a fost Isabella Brana, pe care Eva Longoria a interpretat-o în telenovela “Tânăr şi neliniştit” (“The Young and the Restless”) între anii 2001 şi 2003. Eva Longoria a fost distribuită în serialul de comedie-dramă “Neveste disperate” (“Desperate Housewives”), difuzat de ABC între 2004 şi 2012. Interpretarea personajului Gabrielle Solis i-a adus celebritatea pe plan internaţional, o nominalizare, în 2006, la Globurile de Aur pentru cea mai bună prestaţie feminină într-un serial de televiziune – musical sau comedie şi Premiul People’s Choice pentru Starul de televiziune favorit, în 2007. În 2005, a primit, împreună cu partenerele sale de platou Teri Hatcher, Felicity Huffman şi Marcia Cross, premiul pentru cea mai bună distribuţie într-un serial de comedie din partea Sindicatului Actorilor Americani (Screen Actors Guild), precizează Agerpres. A fost căsătorită cu actorul Tyler Christopher (între 2002-2004) şi cu fostul baschetbalist profesionist Tony Parker (2007-2011). În mai 2016, Eva Longoria s-a căsătorit cu afaceristul mexican Jose Antonio “Pepe” Baston Patino, cu care, din 2018, are un fiu.

citește și...