Cu ce foști concurenți de la ”Survivor România” va ține legătura TJ Miles. ”Nu o să alerg după oameni, nu o să încerc să forțez pe nimeni”

22.06.2022, 13:06
Cu ce foști concurenți de la ”Survivor România” va ține legătura TJ Miles. ”Nu o să alerg după oameni, nu o să încerc să forțez pe nimeni”
Cu ce foști concurenți de la ”Survivor România” va ține legătura TJ Miles. ”Nu o să alerg după oameni, nu o să încerc să forțez pe nimeni”

TJ Miles, pe numele său real Miles Jordache, în vâstă de 33 de ani, a mărturisit cu care dinte foștii săi colegi de la emisiunea ”Survivor România” va păstra legătura odată cu încheierea competiției. ”Nu o să alerg după oameni, nu o să încerc să forțez pe nimeni”, a declarat TJ Miles, fost component al echipei roții de la show-ul care a fost difuzat de Pro TV.

TJ Miles a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”, iar ulterior a ajuns în echipa Tigriloradică cea albastră. TJ Miles însă a fost eliminat din concurs. În urma voturilor primite de la telespectatori cel care a părăsit competiția în data de 17 mai 2022, a fost TJ Miles.

Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea, care a fost desemnat câștigătorul ”Survivorr România ” 2022. Acesta a încasat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

Cu ce foști concurenți de la ”Survivor România” va ține legătura TJ Miles. ”O să țin legătura cu oricine vrea să țină legătura cu mine”

TJ Miles a fost întrebat, într-un interrviu pentru click.ro, dacă și-a făcit prieteni la ”Survivor România” și cu care dintre foștii săi colegi păstrează legătura.

””Prieteni” este un cuvânt destul de valoros și nu pun această etichetă oricui. Nu pot spune că mi-am făcut prieteni acolo. Dar am niște cunoșțințe destul de mișto, cum ar fi Mari Fica, Marian Drăgulescu, până și niște războinici, poate chiar Elena Matei sau poate chiar Ana Dobrovie. Până și Duli.să țin legătura cu oricine vrea să țină legătura cu mine, nu o să alerg după oameni, nu o să încerc să forțez pe nimeni, dacă vine cineva organic și se menține o legătură de durată cu cineva de la Survivor, aia e. Tot ce pot să spun este că sunt deschis și la relații profesionale, de afaceri, chestii care ne ajută reciproc”, a declarat TJ Miles.

Acesta a vorbit și despre proiectele pe care le are: ”Sunt colaborări pe care trebuie să le continuăm de anul trecut. Sunt colaborări noi de care am aflat când m-am întors de la Survivor. Sunt pregătit să fac pasul următor în muzică, pentru că am o pasiune pentru muzică. O să am niște concerte la Neversea, o să fiu și la Untold anul ăsta, o să fie foarte mișțo ce o să se întâmple. Am proiecte în derulare și în televiziune, și în cinematografie. Și peste tot. Sunt pregătit să colaborez pe partea de actorie, să apar în filme care se mulează cu imaginea mea, lucruri amuzante cu care pot să ajut și să aduc ceva nou, ceva interesant. Nu o să fac orice cu oricine”.

citește și...