Cu care dintre cei trei jurați de la ”Chefi la cuțite” se înțelege Gina Pistol cel mai bine. ”Este ocrotitor cu mine, grijuliu și știu că mă iubește”

22.10.2022, 14:51
Cu care dintre cei trei jurați de la ”Chefi la cuțite” se înțelege Gina Pistol cel mai bine. ”Este ocrotitor cu mine, grijuliu și știu că mă iubește”
Cu care dintre cei trei jurați de la ”Chefi la cuțte” se înțelege Gina Pistol cel mai bine

Vedeta de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani, a dat detalii despre relația pe care o are cu cei trei jurați – Cătălin  Scărlătescu, Florin Dumitrescu șii Sorin Bontea – de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, care este difuzat de postul de televiziune Antena 1. ”Este ocrotitor cu mine, grijuliu și știu că mă iubește”, a spus Gina Pistol despre unul dintre cei terei chefi.

Gina Pistol este care a prezentat două dintre cele mai de succes emisiuni de la Antena 1 – ”Asia Express” și ”Chefi la cuțite”. Cel de-al patrulea sezon”Asia Express” a pornit însă pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete care au fost plecate în aventura vieții lor la ”Asia Expres”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, după ce blonda a rămas însărcinată. Gina Pistol a revent la cârma show-ului culinar ”Chefi la cuțite” în cel de-al zecelea sezon.  Vedeta a dezvăluit, pentru revsta Viva, care este relația sa cu cei trei juraț de la ”Chefi la cuțite” – Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

În ceea ce privește viața personală, Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului trecut. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.  Gina Pistol și Smiley formează unul dntre cele ma frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

Cu care dintre cei trei jurați de la ”Chefi la cuțite” se înțelege Gina Pistol cel mai bine. ”Este omul pe care eu mă pot baza în orice moment din viața mea”

”Cătălin îmi este cel mai apropiat, pentru că de foarte multe ori ne întâlnim și în afara filmărilor, este ca un frate mai mare pentru mine. Țin foarte mult la el. Este ocrotitor cu mine, grijuliu și știu că mă iubește. Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi, dar este una curată și sinceră. Florin și Cristina Dumitrescu sunt și ei niște oameni extraordinari, dar nu apucăm să petrecem foarte mult timp împreună, pentru că avem fiecare un program încărcat. Și Sorin îmi este la fel de drag, însă știu că în timpul liber este alături de familia sa. În ceea ce privește gătitul, de la toți cei trei chefi am învățat câte ceva, ba chiar uneori îi mai sun când vreau să gătesc ceva nou acasă. Ei sunt foarte săritori, îmi dau sfaturi foarte bune și chiar din rețetele lor secrete”, a mărturisit Gina Pistol.

”Am un respect și o iubire foarte curată pentru Cătălin și știu că este omul pe care eu mă pot baza în orice moment din viața mea, la fel cum și el se poate baza pe mine. A știut să îmi fie alături și am legat o prietenie sinceră, foarte frumoasă, în care îmi place să investesc sentimente și timp”, a maii spus vedeta TV despre chef Cătălin Scărlătescu.

citește și...