Cristina Șișcanu, în vizorul vedetelor alături de care are reality show. ”Situația asta mi se pare ciudată iarăși”

14.03.2021, 14:07
Cristina Șișcanu, în vizorul vedetelor alături de care are reality show. ”Situația asta mi se pare ciudată iarăși”
Cristina Șișcanu, în vizorul vedetelor alături de care are reality show. ”Situația asta mi se pare ciudată iarăși”

Cristina Șișcanu a stârnit din nou discuții în rândul celorlalte vedete alături de care apare la emisiunea ”Mămici de pitici cu lipci”, de la postul de televiziune Antena Stars.

Cristina Șișcanu  face parte din emisiunea ”Mămici de pitici cu lipici”, transmisă de postul de televiziune Antena Stars. Alături de aceasta, în cadrul emisiunii mai apar și alte vedete, precum Elena Ionescu, Oana Roman și Sânziana Buruiană. Recent, echipa de producție a emisiunii le-a propus vedetelor un fel de „joc” intitulat „Mămici cu Lipici de alți Pitici” de care toate au fost încântate, mai puțin Cristina Șișcanu, care nu a venit la întâlnirea cu colegele ei, motivând că trebuie să meargă cu fiica ei la grădiniță. Situația nu a fost deloc pe placul Elenei Ionescu și a Sânzianei Buruiană. „Situația asta mi se pare foarte ciudată iarăși. Nu vreau iar să mai comentez, că nu vreau să pară că vreau să am vreun conflict cu cineva, că nu-mi place, dar e vorba de un respect. Chiar dacă nu vrei să faci această provocare, vii frumos și spui treaba asta că așa e normal. Suntem niște femei care trebuie să ne respectăm aici și e vorba de o oră. Toate plecăm din același punct, adică din aceeași perspectivă, toate avem copii acasă, facem niște sacrificii. E vorba despre un respect care în continuare nu se ia în calcul”, a comentat Elena Ionescu, potrivit spynews.ro.


„Și noi mergem de obicei la grădiniță, nu? (…) Cristina Șișcanu nu știu dacă ar fi acceptat această provocare și a încercat să evite oarecum situația. Păcat că e o activitate de grup și sper să nu fie la ceea ce mă gândesc la momentul de față că nu dorește vreo asociere, pentru că am mai avut în emisiune un astfel de caz și nu s-a terminat tocmai bine. Așa că eu sper să se gândească mai mult și să se gândească că este o experiență drăguță”, a spus și Sânziana Buruiană.

Cristina Șișcanu este căsătorită cu Mădălin Ionescu și are o fetiță

Jurnalista Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra.

Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu.

Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

citește și...