FOTO / Cum arată acum fosta soție a lui Mădălin Ionescu. Înnebunește admiratorii cu aparițiile provocatoare

17.09.2020, 10:58
FOTO / Cum arată acum fosta soție a lui Mădălin Ionescu. Înnebunește admiratorii cu aparițiile provocatoare
FOTO / Cum arată acum fosta soție a lui Mădălin Ionescu. Înnebunește admiratorii cu aparițiile provocatoare

Fosta soție a prezentatorului de televiziune Mădălin Ionescu este o apariție extrem de sexy. Mihaela Coșerariu își arată formele în ținute foarte provocatoare, spre bucuria celor care o urmăresc online.

Mădălin Ionescu este căsătorit în prezent cu jurnalista Cristina Șișcanu, împreună cu care are o fetiiță, Petra. Însă, prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

Mihaela Coșerariu, în vârstă de 44 de ani, și Mădălin Ionescu, în vârstă de 49 de ani, au fost căsătoriți timp de 14 ani.

În luna martie a anului 2011, Mădălin Ionescu şi Mihaela Coșerariu au decis să pună capăt mariajului. Divorţul a fost unul tumultuos, aceştia ducând o luptă aprigă pentru custodia copiilor.

După separarea de Mădălin Ionescu, Mihaela Coșerariu a devenit PR-ul unui club, totodată reprezentând și alte mici magazine cu articole vestimentare, relatează revista Avantaje.

Mihaela Coșerariu este o prezență foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde are numeroși admiratori pe care îi încântă cu aparițiile sale provocatoare. Fosta soție a lui Mădălin Ionescu se afișțează în fața prietenilor virtuali în costum de baie, fuste scurte și cu decolteuri amețitoare.


Fiecare ipostază în care Mihaela Coșerariu se fotografiată este foarte bine apreciată de cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.


Ce spunea Cristina Șișcanu despre fosta relație a soțului ei


„Cea mai gogonată minciună scrisă de tabloide este aceea că eu m-aș fi băgat într-o relație, că aș fi destrămat un cuplu.

În realitate, acel cuplu nu exista în momentul în care eu și Mădălin ne-am cunoscut, ci era destrămat de multă vreme”, declara actuala soție a lui Mădălin Ionescu.

„E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip.

Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu.

Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş”, spunea Cristina Șișcanu într-un interviu.

citește și...