Care este, de fapt, motivul pentru care Andreea Mantea a renunțat la ”Puterea Dragostei”. Apropiații au dat-o de gol

24.07.2020, 09:48
Care este, de fapt, motivul pentru care Andreea Mantea a renunțat la ”Puterea Dragostei”. Apropiații au dat-o de gol
Care este, de fapt, motivul pentru care Andreea Mantea a renunțat la ”Puterea Dragostei”. Apropiații au dat-o de gol

Motivul pentru care Andreea Mantea ar fi decis să renunțe la show-ul ”Puterea Dragostei” și să revină din Turcia îmn România ar fi legat de iubitul ei, un bărbat a cărui identitate nu a făcut-o publică.

Andreea Mantea este mama unui băiețel, David, pe care îl are din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

În prezent, Andreea Mantea are o nouă relație și se pare că motivul pentru care vedeta a decis să renunțe la emisiunea ”Puterea Dragostei” și să revină în România ar fi legat de acesta, notează impact.ro.

”Ei sunt împreună de cinci ani, însă au stat mai mult despărțiți pentru că ea a locuit în Turcia. Nu este ușor, mai ales că Andreea l-a avut alături și pe fiul ei. Să trăiești într-o țară străină, cu un copil mic, nu este deloc ușor. Andreea a avut o discuție cu iubitul ei, iar el i-a spus că își dorește ca ei trei să formeze o familie normală, să petreacă timp împreună.

Ea a înțeles acest lucru, mai ales că nu au a fost pentru prima dată când au avut această discuție. El a fost înțelegător în toți acești ani, însă Andreea nu mai putea amâna această decizie. Nu pierde prea mult financiar, pentru că va prezenta o nouă emisiune. Astfel, va putea fi și aproape de casă”, au dezvăluit persoane din anturajul vedetei pentru sursa menționată mai sus.

 

Ce a declarat după ce s-a aflat că nu mai prezintă sezonul 3 de la ”Puterea Dragostei”

Emisiunea ”Puterea dragostei”, filmată în Turcia și difuzată de postul de televiziune Kanal D, nu va mai fi prezentată de Andreea Mantea. Începând din sezonul 3, locul Andreei Mantea va fi luat de Cristina Mihaela Dorobanțu.

”Puterea Dragostei”, sezonul 3, va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, vedeta care a devenit cunoscută publicului după ce a concurat in show-ul ”Bravo, ai stil!”, a prezentat, alături de Victor Slav, show-ul ”Îmi place dansul” și a fost realizatoarea și prezentatoarea rubricii “Secrete intre fete”, din cadrul emisiunii ”Teo Show, la Kanal D”.

“A fost o perioadă foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în România! Pe cât de tare mi-au umplut sufletul, fericirea și trăirile concurenților, pe atât de tare îmi doresc și abia aștept să îmi văd copilul bucurându-se alături de bunicii și de prietenii lui din România”, a declarat Andreea Mantea după ce s-a aflat că părăsește show-ul TV.
citește și...