FOTO/ Cum arată noua prezentatoare de la ”Puterea Dragostei” în costum de baie. Cristina Mihaela are un trup perfect!

23.07.2020, 09:18
FOTO/ Cum arată noua prezentatoare de la ”Puterea Dragostei” în costum de baie. Cristina Mihaela are un trup perfect!
FOTO/ Cum arată nouă prezentatoare de la ”Puterea Dragostei” în costum de baie. Cristina Mihaela are un trup perfect!

Noua prezentatoare de la show-ul matromonial ”Puterea Dragostei” se poate lăuda cu un look de invidiat. Cristina Mihaela Dorobanțu are un trup de nota 10.

Andreea Mantea nu va mai prezenta emisiunea ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, locul acesteia fiind luat, în sezonul trei, de Cristina Mihaela Dorobanțu.

Cristina Mihaela Dorobanțu a devenit cunoscută publicului după ce a concurat in show-ul ”Bravo, ai stil!”, a prezentat, alături de Victor Slav, show-ul ”Îmi place dansul” și a fost realizatoarea și prezentatoarea rubricii “Secrete intre fete”, din cadrul emisiunii ”Teo Show, la Kanal D”.

Cristina Mihaela Dorobanțu este mare pasionată de modă și este foarte atentă la imaginea ei. Vedeta acordă o foarte mare importanță felului în care arată. Noua moderatpare de la ”Puterea Dragostei” are un look de invidiat. Este posesoarea unui trup cu forme perfecte și arată ireproșabilș în costum de baie.

Aparițiile ei la plajă stârnesc admirație și atrag prvirile celor din jur ca un magnet.

Ce spune despre show-ul ”Puterea Dragostei”, pe care îl va prezenta din sezonul 3

Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut declarații despre show-ul pe care îl va modera, despre concurenți, dar și despre plecarea ei în Turcia.

”Totul a pornit din dorința mea, mă visam acolo, iar Dumnezeu m-a ajutat să ajung acolo. Puțină lume știe că eu am fost o fană a emisiunii încă de la început, nu am ratat nicio ediție. Iar când mi s-a oferit această oportunitate, mi s-a părut un vis. Sunt onorată să prezint emisiunea Puterea dragostei, una dintre cele mai îndrăgite producții de televiziune din România”, a spus vedeta.

”Va fi destul de greu pentru mine să mă obișnuiesc să nu îi am aproape pe părinți. Îmi va fi dor de ei. Tata a fost fericit când a aflat vestea, mama nu a fost însă la fel de încântată, pentru că ea nu este de acord nici acum cu faptul că eu am ales lumea televiziunii”, a adăugat ea.

Când începe sezonul 3 de la ”Puterea Dragostei”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” va fi difuzat la Kanal D din data de 27 iulie, de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00-18:00 și 19:00-20:00, ca în sezonul care tocmai se pregătește de final.

 

citește și...