Cristina Cioran se confesează. ”L-aș mânia pe Dumnezeu dacă aș spune că noi am avut probleme”

02.02.2022, 16:42
Cristina Cioran se confesează. ”L-aș mânia pe Dumnezeu dacă aș spune că noi am avut probleme”
Cristina Cioran se confesează. ”L-aș mânia pe Dumnezeu dacă aș spune că noi am avut probleme”

Actrița Cristina Cioran, în vârstă de 44 de ani,  a făcut mărturisiri în cadrul unui interviu. Artista a făcurt declarații despre fiica sa, Ema, și despre situațiile cu care s-au confruntat în ultima perioadă de timp. ”Greutăți nu sunt, au fost mici încercări, zic mici fiindcă sunt foarte multe probleme pe lumea asta și necazuri și l-aș mânia pe Dumnezeu dacă aș spune că noi am avut probleme”, a spus aceasta.

Actrița Cristina Cioran și partenerul ei de viață, Alexandru Dobrescu, au devenit părinți pentru prima oară în data de 18 iulie.  Vedeta a născut prematur o fetiță. Micuța Ema a venit pe lume la 29 de săptămâni. Cristina Cioran a fost externată, dar micuța sa a rămas în spital. Fetița sa a fost externată, după aproape două luni.

De curând, Cristina Cioran și fiica sa, Ema, au ajuns la spital după ce au fost infectate cu noul coronavirus. După ce au fost externate, cele două au stat în izolare, însă ulterior, actrița a ajuns din nou la spital cu fiica sa. Despre situațile prin care a trecut și despre familia sa a vorbit actrița într-un interviu pentru revista Viva.

Cristina Cioran se confesează. ”M-am educat să nu mă gândesc cu tristețe la trecut, așa că spun doar… bine că este trecut!”

”A fost o perioadă foarte grea, atât fizic, dar mai ales emoțional, pentru că, deodată, nu mai eram nici însărcinată, nu aveam nici copilul, pentru că Ema a stat în spital o lună și jumătate, dar totul a trecut. M-am educat să nu mă gândesc cu tristețe la trecut, așa că spun doar… bine că este trecut! Acum sunt foarte bine, din păcate nu am revenit la trupul meu de sirenă de Marea Neagră pentru că nu am reușit, și nici nu m-am ambiționat foarte tare. Iar emoțional sunt concentrată exclusiv pe bebeluș, nu prea am avut timp să fiu deprimată. Greutăți nu sunt, au fost mici încercări, zic mici fiindcă sunt foarte multe probleme pe lumea asta și necazuri și l-aș mânia pe Dumnezeu dacă aș spune că noi am avut probleme… Sunt foarte fericită, sunt foarte concentrată și sigură pe mine. Când mă uit la ea, râd cu ea, gângurește, nu mai contează nimic… e minunat!”, a declarat Cristina Cioran.

”Sunt, recunosc, în cea mai frumoasă, liniștită și nouă perioadă din viața mea alături de Ema. Cred că pare ciudat să spun că mi-a plăcut fiecare moment pe care l-am trăit până acum, de la trezit des la îngrijirea efectivă a fetiței; nu au fost momente în care să spun că mi-e greu sau că am nevoie de o vacanță de la ea. E adevărat că m-a ajutat mult și iubitul meu, dar și mama, care a stat câteva luni în București. Suntem foarte bine, comunicăm extraordinar, ea este foarte expresivă, docilă și liniștită, așa că totul e minunat”, a completat actrița.

citește și...