Cristina Cioran, probleme cu fetița sa. ”Am ieșit din izolare pe 7 ianuarie și pe 8 ianuarie copilul nu putea să respire! Iar m-am dus la spital”

11.01.2022, 15:19
Cristina Cioran, probleme cu fetița sa. ”Am ieșit din izolare pe 7 ianuarie și pe 8 ianuarie copilul nu putea să respire! Iar m-am dus la spital”
Cristina Cioran, probleme cu fetița sa. ”Am ieșit din izolare pe 7 ianuarie și pe 8 ianuarie copilul nu putea să respire! Iar m-am dus la spital”

Actrița Cristina Cioran, în vârstă de 44 de ani, a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut în ultima perioadă de timp cu fetița sa, Ema. Înainte de Crăciun, cele două au ajuns la spital după ce au fost infectate cu COVID-19. Ulterior, după ce au ieșit din izolare, vedeta a fost dn nou cu micuța la spital. ”Am ieșit din izolare pe 7 ianuarie și pe 8 ianuarie copilul nu putea să respire! Iar m-am dus la spital”, a povestit artista.

Actrița Cristina Cioran și partenerul ei de viață, Alexandru Dobrescu, au devenit părinți pentru prima oară în data de 18 iulie.  Vedeta a născut prematur o fetiță. Micuța Ema a venit pe lume la 29 de săptămâni. Cristina Cioran a fost externată, dar micuța sa a rămas în spital. Fetița sa a fost externată, după aproape două luni.

De curând, Cristina Cioran și fiica sa, Ema, au ajuns la spital după ce au fost infectate cu noul coronavirus. După ce au fost externate, cele două au stat în izolare, însă ulterior, actrița a ajuns din nou la spital cu fiica sa. Cristina Cioran a povestit, în cadrul emisiunii ”la Măruță”, prin ce a trecut de sărbători cu fiica sa, dar și ulterior. „Ce an am avut! Nici nu pot să spun bine că s-a dus!Pentru mine a fost totuși un an extraordinar. Dar nu există să fie totul perfect. Efectiv am crezut la început că nu e mare lucru. Până am pus-o pe Ema în scaunul de la mașină, am stat cu portierea deschisă și ea doar tușea ușor. Am ajuns la mama la Constanța, la fel tușea puțin. A doua zi de Crăciun era un pic fornăită. După-amiază însă a început să respire greu. Am zis: ”gata, mamă mă duc la spital!”. Să știți că la o vârstă așa de mică, lam orice semn cât de mic mergi imediat la spital. S-a schimbat starea copilului de la o oră la alta. Acest Covid ne-a lovit fix de Crăciun”, a explicat actrița, citată de click.ro.

Cristina Cioran, probleme cu fetița sa. ”Avea o bronșiolită, s-ar părea”

”La spital la Constanța i s-a făcut testul fetiței, era pozitiv. Am fost izolate într-o cămăruță, nu mă interesa decât să respire copilul bine. Am stat trei ore în cămăruță, la izolare. Eu am vrut să plec la București, dar medicul care a consultat-o mi-a zis că nu e de plecat. Cu stupoare am aflat că spitalul Covid din Constanța nu mai există. Spital Covid era doar la Medgidia. Acolo odată ajunse eram singurele paciente de pe etaj, era și Crăciunul. Eu seara la Medgidia eram negativă, culmea. A doua zi, am ieșit pozitivă. La Medgidia am stat două zile. Am cerut transfer la București, la Grigore Alexandrescu. Pe 29 ne-au externat!”, a adăugat aceasta.

„Revelionul l-am făcut în izolare, doar noi două. Tatăl ieșise negativ la teste. Am ieșit din izolare pe 7 ianuarie și pe 8 ianuarie copilul nu putea să respire! Iar m-am dus la spital. Pac fă iar bagajul de internare… avea o bronșiolită, s-ar părea. Dn fericire, acum e bine! Ema va face peste o săptămână șase luni.E zdrahoaică. Recuperează!”, a încheiat Cristina Cioran.

citește și...