Cristina Bălan dă detalii despre sarcină. ”A fost o suspiciune la începutul sarcinii că ar fi vorba de doi”

14.09.2022, 12:37
Cristina Bălan dă detalii despre sarcină. ”A fost o suspiciune la începutul sarcinii că ar fi vorba de doi”
Cristina Bălan dă detalii despre sarcină

Cântăreața Cristina Bălan, în vârstă de 41 de ani, este însărcinată în șase luni. Vedeta și paretenerul ei de viață urmează să aibă o fetiță. Artista a dat detalii despre sarcină la postul de televiziune Antena Stars. ”A fost o suspiciune la începutul sarcinii că ar fi vorba de doi”, a explicat ea. Cristina Bălan mai are doi băieți gemeni.

Cristina Bălan este o cunoscută cântăreață, fostă membră a trupelor Impact și ABCD. Cristina Bălan a fost câștigătoarea de la concursul ”Vocea României”, de la postul de televiziune Pro TV, din anul 2015.

În plan personal, din anul 2012, Cristina Bălan este căsătorită cu Gabriel Bălan. Cei doi au băieți gemeni: Toma și Matei. Micuții, care suferă sindromul Down, au venit pe lume în data de 11 august 2013.  Acum, pe contul ei de pe o rețea de socializare, Cristina Bălan a anunțat că urmează să devină din nou mămică. Artista este însărcinată în șase luni și urmează să aducă pe lume o fetiță pentru care a ales deja numele: Nadeea Sofia. La postul de televiziune Antena Stars, Cristina Bălan a dat detalii despre sarcină.

Cristina Bălan dă detalii despre sarcină. ”Am o sarcină așa ușoară, în primă fază chiar mă întrebam dacă mai este copilul în burtă”

“Nici nu știu dacă al nouălea cer e suficient spus, pentru că eu cred că există și mai sus de atât. Este ceva atât așteptat, cât și neașteptat. Nu mi-am imaginat că se va întâmpla atât de frumos. E greu de spus în cuvinte când vorbim de lucruri atât de intense. Chiar vorbeam cu cele două persoane care au știut, pentru că am ținut să fie într-un cerc intim, și am insistat să nu spună nimeni nimic, pentru că am vrut să ne bucurăm noi. Am o sarcină așa ușoară, în primă fază chiar mă întrebam dacă mai este copilul în burtă, în primul trimestru nici nu aveam așa burtă, și mă simțeam foarte bine, fără grețuri, fără dureri, nu mă doare nici spatele, nu am crampe, nimic. La a doua ecografie m-am dus și i-am spus medicului să verifice dacă sunt însărcinată, să vadă dacă mai este ceva în burtă, eu nu simt nimic ceva. A fost o suspiciune la începutul sarcinii că ar fi vorba de doi, se mai vedea unu punctuleț, dar la o săptămână după trebuia verificat, pentru că dacă vorbim de o sarcină gemelară se complică lucrurile”, a declarat Cristina Bălan, potrivit spynews.ro.

Artista a dezvăluit și cum a ales numele fetiței pe care urmează să o aducă pe lume: ”Este un nume mai deosebit, nu l-am ales noi, l-au ales băieții. Sofia este un personaj de desene animate, urmărit de băieți, și un personaj din poveștile pe care le ascultă ei. Și al doilea nume trebuia să fie Andreea și ei tot pronunțau Nadeea, și nouă ne-a plăcut foarte mult”.

citește și...