Cristiano Ronaldo promite să clarifice viitorul lui la Manchester United printr-un interviu. “Vor ști adevărul”

17.08.2022, 18:46

Atacantul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, a declarat că va dezvălui în curând “adevărul” despre viitorul său, după ce a citit atât de multe “minciuni” în această vară. “Ei vor ști adevărul când vor da interviul peste câteva săptămâni”. Perioada de transferuri se închide pe 1 septembrie.

Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, și-a exprimat dorința de a pleca de la United la începutul lunii iulie. Ronaldo a lipsit din motive personale la turneul clubului în Thailanda și Australia și s-a prezentat la Carrington cu doar 13 zile înainte de meciul de deschidere al lui United în Premier League.

Atacantul nu a fost titular în meciul cu Brighton din prima zi, dar a fost titularizat de Erik ten Hag în weekend împotriva lui Brentford. United a fost învinsă cu 4-0 sâmbătă seara, iar Ronaldo a fost neputincios în timp ce echipa sa a fost umilită, potrivit BBC.

Perioada de transferuri se închide pe 1 septembrie

United va juca în Europa League în acest sezon, iar Ronaldo își dorește să joace în Liga Campionilor. Perioada de transferuri se închide în puțin peste două săptămâni, iar viitorul lui Ronaldo este încă înconjurat de incertitudine.

Deși portughezul vrea să plece de la United, noul manager Erik ten Hag a declarat că acesta “nu este de vânzare”.

Ce a transmis Ronaldo

Dar acum se crede că United l-ar putea lăsa pe jucătorul de 37 de ani să plece înainte de 1 septembrie.

În postarea cu un citat de la prietenul său Aguirre se putea citi: “Îmi doresc foarte mult ca Cristiano să plece de la Manchester pentru că actualul scenariu de la această echipă este foarte rău pentru el, dar dacă rămâne, îl voi încuraja pentru ca totul să meargă bine”.

Ronaldo a răspuns în portugheză: “Ei vor ști adevărul când vor da interviul peste câteva săptămâni. Presa spune minciuni. Am un carnețel și în ultimele luni, din cele 100 de știri pe care le-am făcut, doar 5 au fost corecte. Imaginați-vă cum este. Rămâneți cu acest sfat”.

Ronaldo mai are un an din contractul pe care l-a semnat când a revenit la United de la Juventus, în urmă cu un an.

În ciuda revenirii sale, United a ratat calificarea în Liga Campionilor în sezonul trecut, după ce a terminat pe locul șase în Premier League.

În prezent, este pe ultimul loc în clasament pentru prima dată din 1992-1993, după ce a pierdut primele două meciuri ale sezonului.
Fostul coechipier al lui Ronaldo la United, Gary Neville, a declarat pe rețelele de socializare: “De ce cel mai mare jucător din toate timpurile (în opinia mea) trebuie să aștepte două săptămâni pentru a le spune adevărul fanilor lui Manchester United?

Ridică-te acum și vorbește. Clubul este în criză și are nevoie de lideri care să conducă. El este singurul care poate vorbi despre această situație!”.

Ronaldo a fost cel mai bun marcator al lui United în sezonul trecut, cu 24 de goluri în toate competițiile, dar a ratat turneul de pre-sezon din Thailanda și Australia.

După ce a fost înlocuit la pauza ultimului amical al lui United împotriva lui Rayo Vallecano, Ronaldo și mai mulți jucători au părăsit meciul mai devreme, ceea ce Ten Hag a declarat că a fost “inacceptabil”.

citește și...