Cristiano Ronaldo “a efectuat vizita medicală la Al Nassr” înaintea unei mutări de 62 de milioane de lire sterline pe an

26.12.2022, 18:30

Cristiano Ronaldo a fost programat pentru vizita medicală de către echipa saudită Al-Nassr din Arabia Saudită, potrivit rapoartelor, înainte de o mutare în valoare de 75 de milioane de dolari – 62 de milioane de lire sterline – pe an. Dacă decide să semneze pe linia punctată, este de așteptat să i se acorde un rol în candidatura anticipată a Arabiei Saudite pentru Cupa Mondială din 2030.

Cristiano Ronaldo ar fi programat să efectueze vizita medicală la echipa saudită Al-Nassr înaintea unei mutări de 62 de milioane de lire sterline pe an.

Clubul din Riyadh a programat vizita medicală și a rezervat cazare pentru Ronaldo, 37 de ani, și anturajul său, potrivit CBS Sports. Se susține că optimismul este mare că vor finaliza semnarea celui care a câștigat de cinci ori Ballon d’Or, transmite dailystar.co.uk.

Contract pe șapte ani

Anterior, s-a raportat că a fost prezentat un contract pe șapte ani (62,1 milioane de lire sterline) pe an, după ce Ronaldo și-a reziliat de comun acord contractul cu Manchester United în urma interviului exploziv cu Piers Morgan.

De atunci, au fost conveniți termenii unui potențial contract, inclusiv un salariu săptămânal de peste 1 milion de lire sterline. Dar decizia finală îi aparține acum lui Ronaldo însuși.

Rol important în candidatura anticipată a Arabiei Saudite pentru Cupa Mondială din 2030

Dacă decide să semneze pe linia punctată, este de așteptat să i se acorde un rol în candidatura anticipată a Arabiei Saudite pentru Cupa Mondială din 2030.

De asemenea, el ar avea putere și în afara terenului la Al-Nassr, cu o posibilă trecere în management în cărți atunci când își va agăța ghetele în cui.

Ronaldo căuta să joace în Liga Campionilor, United ratând un loc între primele patru în Premier League în sezonul trecut. În această campanie a fost nevoit să stea deoparte și să privească cum Lionel Messi s-a apropiat de recordul său de goluri în cea mai importantă competiție europeană.

Dar agentul său, Jorge Mendes, nu a reușit să obțină o mutare potrivită în fereastra de transferuri din vară și, de asemenea, nu au existat părți interesate de când a devenit disponibil pe bază de transfer gratuit.

citește și...