Viitorul lui Cristiano Ronaldo la Man Utd ar fi putut fi clarificat. Ce indiciu a arătat clubul

10.11.2022, 19:00

Manchester United a lăsat să cadă un alt indiciu masiv cu privire la viitorul lui Cristiano Ronaldo la club, în timp ce acesta continuă să fie asociat cu o mutare de pe Old Trafford în ianuarie. “Mă bazez pe Cristiano”. Șeful lui United a fost întrebat, de asemenea, dacă crede că Ronaldo va rămâne sau dacă îl vrea la club pentru restul sezonului.

Viitorul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United ar putea fi clarificat după ce clubul a lăsat un indiciu uriaș.

Jucătorul în vârstă de 37 de ani a vrut să plece de pe Old Trafford în timpul verii, după ce United a ratat calificarea în Liga Campionilor, dar i s-a refuzat transferul. De atunci, el a continuat să fie legat de o mutare în ianuarie, contractul său urmând să expire la sfârșitul sezonului, deși clubul are opțiunea de a-l prelungi cu încă un an.

Viitorul lui Cristiano Ronaldo la Man Utd ar fi putut fi clarificat

Cu toate acestea, dezvelirea unei noi picturi murale pe Old Trafford pare să fi confirmat faptul că lui Ronaldo nu i se va permite să plece la mijlocul sezonului.

Ronaldo a fost inclus pe un poster amplasat pe o parte a stadionului, care afișează numărul șapte emblematic al clubului și care îi înfățișează, de asemenea, pe David Beckham, Eric Cantona și Ella Toone. Atacantul portughez apare în echipamentul de acasă al lui United pentru actualul sezon.

 Ce a declarat Erik zece Hag

În ciuda includerii sale pe mural, viitorul pe termen lung al lui Ronaldo rămâne sub semnul întrebării, clubul nefiind încă în măsură să confirme dacă înțelegerea sa va fi prelungită dincolo de finalul campaniei.

Pe teren, câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur a revenit recent în echipa de start, după ce a fost eliminat pentru vizita la Chelsea, după ce a refuzat să intre pe teren împotriva lui Tottenham Hotspur.

Ulterior, el și-a cerut scuze pentru comportamentul său, Erik zece Hag declarând ulterior: “Mă bazez pe Cristiano”. Șeful lui United a fost întrebat, de asemenea, dacă crede că Ronaldo va rămâne sau dacă îl vrea la club pentru restul sezonului, la care a răspuns: “Nu, nu: “Ambele”.

Ronaldo chiar a fost căpitanul Diavolilor Roșii în deplasare la Aston Villa, duminică, fiind pentru prima dată când a purtat banderola în campionat în acest sezon.

Cu toate acestea, se pare că a fost a patra alegere a lui Ten Hag pentru a fi căpitanul echipei, Harry Maguire fiind pe bancă, David de Gea fiind trecut cu vederea, deoarece a fost în poartă, iar Casemiro a ratat rolul din cauza lipsei sale de cunoștințe de limba engleză.

Echipa lui Ten Hag a fost înfrântă cu 3-1 pe Villa Park, Ronaldo a fost eliminat în timpul meciului, iar United se află acum la trei puncte de primele patru locuri.

 

citește și...