Averea colosală a lui Cristiano Ronaldo este atât de mare încât este mai bogat chiar și decât David Beckham

06.12.2022, 16:03

Fostele vedete ale lui Manchester United, Cristiano Ronaldo și David Beckham, au făcut o avere din carierele lor de succes, primul devansându-l pe cel de-al doilea cu soldul său bancar. “Este o întrebare bună. Probabil că sunt asemănătoare. Nu știu. Este bine, este bine să fii încă numărul unu. Ceva care mă face și pe mine fericit, dacă vedeți revista Forbes în fiecare an sunt în fruntea listei, așa că nu este nici asta o coincidență”.

Cristiano Ronaldo poate că în prezent nu mai are club – dar are totuși o avere netă colosală, care o întrece chiar și pe cea a lui David Beckham.

Rebelul Ronaldo de la Manchester United și colegul său, legendarul Beckham, au depășit amândoi limitele fotbalului pentru a deveni figuri recunoscute la nivel mondial. Au câștigat la fel de mult și în afara terenului ca și pe teren, transite dailystar.co.uk.

Averea colosală a lui Cristiano Ronaldo este atât de mare încât este mai bogat chiar și decât David Beckham

Ronaldo, care ar putea să-și sporească și mai mult averea dacă se va alătura echipei Al Nassr din Arabia Saudită pentru 172 de milioane de lire sterline pe sezon, este estimat la 500 de milioane de dolari (410 milioane de lire sterline). Potrivit Celebrity Net Worth, el o depășește pe cea a lui Beckham, care este de 450 de milioane de dolari (368 de milioane de lire sterline).

Jucătorul de 37 de ani a făcut aluzie la această cifră în timpul interviului său exploziv cu Piers Morgan de luna trecută, care a dus la rezilierea contractului său cu United. Morgan l-a întrebat dacă are mai multe lire sterline în bancă sau mai mulți urmăritori pe Instagram, dintre care are 508 milioane.

Primul miliardar din fotbal

Ronaldo a chicotit: “Este o întrebare bună. Probabil că sunt asemănătoare. Nu știu. Este bine, este bine să fii încă numărul unu. Ceva care mă face și pe mine fericit, dacă vedeți revista Forbes în fiecare an sunt în fruntea listei, așa că nu este nici asta o coincidență”.

În timp ce retragerea se apropie pentru el, este pregătit să devină primul miliardar din fotbal prin contractele sale profitabile de sponsorizare. În 2016, a semnat un contract pe viață cu Nike, care se estimează că valorează doar 1 miliard de lire sterline.

De asemenea, are contracte cu Armani, pentru care l-a înlocuit pe Beckham, Herbalife și Tag Heuer, printre multe altele. Ronaldo are, de asemenea, propriile afaceri, inclusiv un lanț de hoteluri și lenjeria CR7.

Beckham, care este cu 10 ani mai în vârstă, are, de asemenea, o serie de parteneriate cu mărci celebre. Dar nici măcar contractul său pe 10 ani în valoare de 150 de milioane de lire sterline cu Qatar, în urma căruia a lucrat ca ambasador pentru Cupa Mondială, nu-l va ajunge pe Ronaldo prea curând.

citește și...