Cristian Boureanu a dezvăluit cum a aflat că nașul de cununie i-a ”furat” nevasta. „M-a scos la o cafea să-mi spună”

12.06.2022, 17:15

Cristian Boureanu a vorbit despre episodul în care a discutat cu nasul său de cununie despre aventura pe care acesta o avea cu soția sa. Irina l-a înșelat cu nașul de cununie și bunul lui prieten, Sebastian Vlădescu. ”M-am ridicat și am plecat. Și apoi m-am dus pe jos acasă, am zis că n-are rost să mă urc la volan că-s nervos. M-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis cinci ani iau o pauză de la cafea”.

Cristian Boureanu și Irina s-au căsătorit în anul 2000, apoi au devenit părinții Ioanei. După patru ani de căsnicie, cei doi au divorțat, după ce fostul deputat a aflat de infidelitatea Irinei Boureanu. Fosta soție l-a înșelat pe Cristian Boureanu, cu nașul lor de cununie, Sebastian Vlădescu.

Boureanu a povestit la podcastul lui Cătălin Măruță despre cum a aflat de infidelitatea fostei soții.

Cum a aflat Cristian Boureanu că soția l-a înșelat cu nașul de cununie

”M-a scos la o cafea Sebastian să-mi spună. Și atunci l-am ascultat și, la un moment dat, l-am întrebat: ai bani la tine? Da. Plătești tu cafeaua? Da. Bine. M-am ridicat și am plecat. Și apoi m-am dus pe jos acasă, am zis că n-are rost să mă urc la volan că-s nervos. M-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis cinci ani iau o pauză de la cafea.

Hai să spunem că de fiecare dată când în spatele cortinei relația începea să se destrame eu am simțit. Dumnezeu mi-a dat întotdeauna un semn. Sunt două lucruri. Oamenii încep să se certe și nu știu de ce. Unul din ei știe de ce se întâmplă chestia asta”, a povestit Cristian Boureanu în podcastul lui Cătălin Măruță.

Ulterior, în perioada 2007-2014, Cristian Boureanu a fost însurat cu fostul model Valentina Pelinel.Însă, blondina l-a părăsit pe fostul politician pentru Cristi Borcea, care era tot nașul de cununie.

După divorțul de Valentina Pelinel, Cristian Boureanu a început relația cu Laura Dincă, de care s-a despărțit în vara anului 2021.

citește și...