Cristi Brancu, despre reproșurile primite de la celebrități de-a lungul carierei. ”Au fost reproșuri, amenințări, procese, împăcări, declarații de prietenie”

20.07.2022, 13:48
Cristi Brancu, despre reproșurile primite de la celebrități de-a lungul carierei. ”Au fost reproșuri, amenințări, procese, împăcări, declarații de prietenie”
Cristi Brancu, despre reproșurile primite de la celebrități de-a lungul carierei

Prezentatorul de televiziune Cristi Barncu a vorbit despre cariera sa. Acesta a mărturisit că a primit reproșuuri de la unele celebrități, de-a lungul timpului. ”Au fost reproșuri, amenințări, procese, împăcări, declarații de prietenie”, a declarat prezentatorul emisiunii ”Excluv VIP”, de la postul de televiziune Prima TV.

Cristi Brancu a rămas, în urmă cu ceva timp, fără emisiunea ”Agenția VIP”, pe care o modera la postul de televiziune Antena Stars. Prezentatorul mărturisea că, ulterior, a fost în discuții cu alte posturi TV. Acum Cristi Brancu apare la postul de televiziune Prima TV. Jurnalistul a revenit pe sticlă cu un show în care aduce în prim-plan personalități din toate domeniile –  „Exclusiv VIP”.

Cristi Brancu este căsătorit cu Oana Turcu, împreună cu care are un băiat, Tudor. Prezentatorul de televiziune a vorbit, pentru tvmania.ro, despre cariera sa.

Cristi Brancu, despre reproșurile primite de la celebrități de-a lungul carierei. ”Pe unii ne putem baza zi și noapte, cu alții nu mai vorbim în viața asta”

”Numai cine nu muncește nu primește reproșuri! Cu atât mai mult în clipa în care muncești cu marfă foarte sensibilă – viețile oamenilor. Au fost reproșuri, amenințări, procese, împăcări, declarații de prietenie. Pe unii ne putem baza zi și noapte, cu alții nu mai vorbim în viața asta. Meserie complicată”, a declarat Cristi Brancu pentru sursa mai sus-menționată.

Cristi Brancu a dezvăluit și care au fost reacțiile unor nume mari din lumea artistică care l-au impresionat: ”Florin Piersic mi-a spus în 1999 că sunt al treilea fiu al lui. Am însă în suflet o seară magică din 2007. Era la începutul carierei TV. M-am întâlnit într-un restaurant, absolut întâmplător, cu maestrul Radu Beligan, care s-a ridicat și mi-a spus – Ești făcut pentru această meserie! Iar după niște rânduri frumoase scrise despre Gheorghe Dinică, am auzit în telefon inconfundabila voce – „Domnule Brancu, ați surprins drumul nostru în căutarea fericirii”. Și nu e asta ceea ce căutăm în fiecare poveste spusă la TV? Un pas în plus către fericire?”.

citește și...