Cristi Brancu a izbucnit în plâns. Cum a reușit familia să îl surprindă

09.03.2022, 20:26
Cristi Brancu a izbucnit în plâns.  Cum a reușit familia să îl surprindă
Cristi Brancu, despre revenirea sa la TV. ”Era firesc să fiu contactat sau să discut cu foarte multe posturi de televiziune, iar cu unele, discuțiile au fost foarte avansate”

Cristi Brancu a izbucnit în plâns. Moderatorul s-a emoționat extrem de tare când fiul și soția să i-au pregătit o surpriză de proprotii, de ziua de naștere.  „Te iubesc tati, să ai o zi de naștere frumoasă, să mai ai încă un milion de ani foarte frumoși.”, a spus Tudor, fiul acestuia.

Cristi Brancu a împlinit 49 de ani pe 9 martie, iar colegii de la Prima TV și familia sa i-au pregătit o serie de surprize.

Mai multe vedete i-au făcut urări prezentatorului TV, printre acesta se numără Alina Sorescu și Aurelian Temișan.

Vedetele i-au făcut urări prezentatorului TV

„Dragă Cristi, te-am apreciat întotdeauna, atât ca om, cât și ca profesionist în televiziune. Îți doresc multă putere de muncă, inspirație și fericire alături de Oana și Tudor.”, i-a transmis Alina Sorescu.

„În fiecare an am băut de 9 martie în cinstea ta, Cristi Brancu. Bine, beam pentru că erau Mucenicii, n-am știut că e ziua ta. La mulți ani, prieten drag! Să fii sănătos, să fii iubit, să dăruiești iubire necondiționată.”, i-a urat și Aurelian Temișan.

Cristi Brancu a izbucnit în plâns

Surpriza cea mai mare și care l-a emoționat până la lacrimi pe prezentator a venit din partea fiului și soției. Cristi Brancu a izbucnit în plâns când i-a văzut că intră în emisiune, mai ales că cei doi l-au ignorat toată ziua.

„Te iubesc tati, să ai o zi de naștere frumoasă, să mai ai încă un milion de ani foarte frumoși, să-mi cumperi toate lucrurile pe care mi le doresc. La mulți ani! A fost ideea mea, vorbesc serios.”, a spus Tudor, în vârstă de aproape 11 ani.

Cristi Brancu a izbucnit în plâns.

Oana Turcu a dezvăluit că soțul ei nu a știut că i se va pregăti o surpriză.

„Habar n-a avut Cristi despre ce e vorba. Eu astăzi încercam să-mi probez niște ținute, n-am avut nicio șansă. La mulți ani!”, a explicat Oana Turcu.

Cristi Brancu și Oana Turcu  împliniesc anul acesta 14 ani de căsnicie

”Sunt 14 ani în care am trecut prin foarte multe momente, unele sublime, altele foarte grele, dar totul a fost construit pe baza unei iubiri pe care o știm, o simțim, și ea face ca totul să se lege, chiar și atunci când avem păreri diferite despre o situație anume.

Începem ziua și o încheiem spunându-ne: Te iubesc! Și nimeni nu m-a iubit așa cum mă iubește ea. Și nimeni nu o iubește cum o iubesc eu”, spune Cristi Brancu.

Care este secretul relației celor doi

”,Să-l iubești pe celălalt mai presus decât te iubești pe ține. În dragostea adevărată nu există orgolii, dar există frumusețea personalității. E modul în care știi să-l faci pe celălalt să se simtă fericit, fericirea aduce fericire”, a mai spus acesta.

citește și...