Cristi Brancu revine pe micile ecrane. La ce post de televiziune va putea fi văzut

15.02.2021, 16:11
Cristi Brancu revine pe micile ecrane. La ce post de televiziune va putea fi văzut
Cristi Brancu revine pe micile ecrane. La ce post de televiziune va putea fi văzut

Cristi Brancu revine pe micile ecrane. Acesta va apărea la postul de televiziune Prima TV.

Cristi Brancu a rămas, în urmă cu ceva timp, fără emisiunea ”Agenția VIP”, pe care o modera la postul de televiziune Antena Stars. Prezentatorul mărturisea că, ulterior, a fost în discuții cu alte posturi TV. Acum s-a aflat că Cristi Brancu va apărea la postul de televiziune Prima TV. Jurnalistul, în vârstă de 47 de ani, va reveni pe sticlă cu un show în care va aduce în prim-plan personalități din toate domeniile.

”Cristian Brancu va realiza un show tv, în care va readuce în prim-plan personalități din toate domeniile. De săptămâna viitoare, el va păși în platoul televiziunii Prima TV. Cu acest transfer de proporții, Cristian Brancu li se alătură altor doi colegi din lumea televiziunii, Andreea Berecleanu, fostă prezentatoare de știri, la Antena 1, și marelui poet Mircea Dinescu, care a demisionat de la TVR și, din luna martie, va prezenta, la Prima TV, o emisiune despre poezie și despre rețete culinare”, au declarat surse din cadrul Prima TV pentru playtech.ro.

Cristi Brancu, colaborare cu Teo Trandafir la proiectul său online

La proiectul său online, Cristi Brancu o are invitată săptămânal pe Teo Trandafir.

”Ce e TEOria chibritului? O discuție despre totul, pornind de la lucruri mici sau banale la idei și emoții uriașe. Eu sunt cel care o provoc pe Teo. Îi ofer subiectele, amuzante sau jenante, ale zilei și ajungem mereu să spunem lumii ceva despre viață, adeseori simpatic, dar întotdeauna cu miez!”, a spus prezentatorul.

Cristi Brancu a vorbit și despre relația pe care o are cu Teo Trandafir.

”Este o surpriză a acestui an! Cu Teo Trandafir am vorbit de două ori în 25 de ani – niște subiecte de doi bani au înfuriat-o acum foarte mulți ani și ea e om serios – când un om o face să nu se simtă bine, e consecventă și îl ține departe.  O invitație la emisiunea ei a făcut să ne dăm seama cât de mult ne potrivim ca gânduri, experiențe, valori, amintiri și de aici s-a născut un gen de comunicare aproape neverosimil, parcă vorbim de o viață.  Cu Teo vorbim aceeași limbă. Există deja un show cu noi doi – online! La TV, are o echipă închegată pe care o prețuiesc și o respect în integralitatea ei”, a încheiat acesta.

citește și...