Cristi Brancu, despre revenirea sa la TV. ”Era firesc să fiu contactat sau să discut cu foarte multe posturi de televiziune, iar cu unele, discuțiile au fost foarte avansate”

27.09.2020, 16:02
Cristi Brancu, despre revenirea sa la TV. ”Era firesc să fiu contactat sau să discut cu foarte multe posturi de televiziune, iar cu unele, discuțiile au fost foarte avansate”
Cristi Brancu, despre revenirea sa la TV. ”Era firesc să fiu contactat sau să discut cu foarte multe posturi de televiziune, iar cu unele, discuțiile au fost foarte avansate”

Cristi Brancu a vorbit despre posibilitatea de a reveni pe micile ecrane și despre proiectele la care lucrează.

Cristi Brancu a rămas fără emisiunea ”Agenția VIP”, pe care o modera la postul de televiziune Antena Stars. Prezentatorul a mărturisit, pentru click.ro, că a fost în discuții u alte posturi TV. De asemenea, acesta a explicat care sunt proiectele în care este implicat.

”Era firesc să fiu contactat sau să discut cu foarte multe posturi de televiziune, iar cu unele, discuțiile au fost foarte avansate. Dar nu văd motivul pentru care m-aș grăbi să accept orice, nici profesional, nici financiar. E o perioadă foarte volatilă pe piața TV, cu multe necunoscute.

Am câteva proiecte noi, la cheie. Cu conducerea de la Kanal D am avut multe convorbiri încă de anul trecut, dar vom vedea. Repet, sunt un om care, atunci când a ales, a ales pentru mulți ani – 16 ani la VIP, 12 ani la Europa FM, 13 ani la Antena. Când va fi, va fi pentru multă vreme”, a declarat Cristi Brancu.

Prezentatorul de televiziune a explicat că admiratorii îl pot urmări deocamdată online.

”Mă vedeți în grila de toamnă a show-ului Cristi Brancu Live, care se difuzează de duminică până joi, pe canalul de YouTube Cristi Brancu și pe Facebook Cristian Brancu. Am acolo 40.000 de prieteni abonați, plus mulți alții care vin la ediții speciale. Am consultanți care mă îndrumă să găsesc soluțiile tehnice cele mai bune și tocmai bat palma cu una dintre cele mai bune agenții din zona online.

Este proiectul în care mă simt totalmente liber, în care publicul meu m-a regăsit. Este o lume în creștere, în care îți poți permite să inviți oameni valoroși care au ceva de spus și să oferi mai multă consistentă și mai puține baloane de săpun. În fiecare joi ne vedem cu Teo Trandafir, iar lunar am câțiva invitați de mare impact – Cristina Demetrescu, Monica Pop, Serghei Mizil, Carmen Harra, Oana Roman. E bine, acest proiect mă împlinește sufletește și chiar aveam nevoie de asta!”, a adăugat el.

Ce spune Cristi Brancu despre colaborarea cu Teo Trandafir

La proiectul său online, Cristi Brancu o are invitată săptămânal pe Teo Trandafir.

”Ce e TEOria chibritului? O discuție despre totul, pornind de la lucruri mici sau banale la idei și emoții uriașe. Eu sunt cel care o provoc pe Teo. Îi ofer subiectele, amuzante sau jenante, ale zilei și ajungem mereu să spunem lumii ceva despre viață, adeseori simpatic, dar întotdeauna cu miez!”, a spus prezentatorul.

Cristi Brancu a vorbit și despre relația pe care o are cu Teo Trandafir.

”Este o surpriză a acestui an! Cu Teo Trandafir am vorbit de două ori în 25 de ani – niște subiecte de doi bani au înfuriat-o acum foarte mulți ani și ea e om serios – când un om o face să nu se simtă bine, e consecventă și îl ține departe.

O invitație la emisiunea ei a făcut să ne dăm seama cât de mult ne potrivim ca gânduri, experiențe, valori, amintiri și de aici s-a născut un gen de comunicare aproape neverosimil, parcă vorbim de o viață.

Cu Teo vorbim aceeași limbă. Există deja un show cu noi doi – online! La TV, are o echipă închegată pe care o prețuiesc și o respect în integralitatea ei”, a îcheiat acesta.

citește și...