Cristi Borcea, despre perioada cât a stat la pușcărie. ”De atunci am rămas cu traume”

21.01.2021, 11:50
Cristi Borcea, despre perioada cât a stat la pușcărie. ”De atunci am rămas cu traume”
Cristi Borcea, despre perioada cât a stat la pușcărie. ”De atunci am rămas cu traume”

Omul de afaceri Cristi Borcea a povestit despre momentele dificile prin care a trecut în perioada cât a fost închis.

În martie 2014, Cristian Borcea a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni închisoare în Dosarul Transferurilor, alături de alţi şapte oameni din fotbal. Omul de afaceri a executat doar o parte din pedeapsă, însă perioada petrecută după gratii l-a marcat teribil.

Despre perioada dificilă prin care a trecut la pușcărie a vorbit Cristi Borcea la o emisiune de televiziune.

Cristi Borcea, despre perioada cât a stat la pușcărie. ”Visez de câte două-trei ori pe săptămână episoade din închisoare”

Omul de afaceri a afirmat că Victor și Giovanni Becali l-au ajutat să treacă penste momentele dificile la închisoare.

„În prima seară, la Poarta Albă, am vrut să iau toate medicamentele. M-a luat Giovanni: ”Bă, ești nebun, eu am făcut închisoare în Columbia, la Napoli, ce faci?!”. M-am dus în baie, nu era apă caldă, doar un butoi unde să te speli. Toalete turcești. Șobolani sub chiuvetă”, a mărturisit Crisi Borcea, potrivit spynews.ro.

Acesta a mai spus că a rămas cu traume după ce a ieșit de la închisoare. ”De atunci am rămas cu traume, visez de câte două-trei ori pe săptămână episoade din închisoare. În plus, am teamă teribilă de șobolani, nu mergeam la baie fără să-l iau cu mine pe Victor Becali. Șobolanii, gândacii, ploșnițele sunt peste tot”, a mai spus omul de afaceri.

Cristi Borcea are nouă copii

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria. Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer. Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

citește și...