Cristi Borcea, despre eventualitatea de a deveni din nou tată. ”Mai vreau unul, al zecelea, dar numai cu Valentina”

19.04.2021, 10:29
Cristi Borcea, despre eventualitatea de a deveni din nou tată. ”Mai vreau unul, al zecelea, dar numai cu Valentina”
Cristi Borcea, despre eventalitatea de a deveni din nou tată. ”Mai vreau unul, al zecelea, dar numai cu Valentina”

Cristi Borcea a vorbit despre eventualitatea de a deveni din nou tată. Acesta a afirmat că și-ar mai dori un copil cu Valentina Pelinel.

Cristi Borcea se află la cea de-a treia căsnicie, în prezent formând un cuplu cu fostul model valentina Pelinel, împreună cu care are trei copii. Milan, băiețelul lor, a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. Înainte de căsătoria cu Cristi Borcea, Valentina Pelinel a fost măritată cu Cristian Boureanu. Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

Invitat la emisiunea lui Mircea Dinescu de la Prima TV, Cristi Borcea a mărturiosit că își dorește și al zecelea copil. “În patru ani de pușcărie am făcut patru copiii. Am făcut prea mult. M-au ținut viu copiii cât eram acolo. Ai mei, de la doi ani mănâncă cu telefonul în mână. Am trei copiii în America. Mai vreau unul, al zecelea, dar numai cu Valentina. Pe final de carieră oricine se retrage la carapace”, a declarat Cristi Borcea, potrivit click.ro.

Cristi Borcea, despre povestea de dragoste cu Valentina Pelinel: ”Niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu”

Cristi Borcea a afirmat că s-a simțit atras de Valentina Pelinel cu mult înainte ca aceasta să-i devină soție.

Acesta a mărturisit că că a știut de la a doua întâlnire că va forma cu cuplu cu Valentina Pelinel și că aceasta va deveni mama copiilor săi.

„Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la închisoare i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a spus că mă așteaptă indiferent cât stau acolo, că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară. A stat într-un apartament cu chirie și atunci am făcut cea mai bună alegere și cea mai bună afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, este calmă, e femeia cu care pot să stau singur și o săptămână în casă, cu care pot să merg în vacanțe câte două-trei săptămâni. Este foarte important să găsești pe cineva să îți dea liniște, căldură și putere”, a detaliat Cristi Borcea.

citește și...