Cove, despre cei șase ani la emisiunea ”Vorbește lumea”. ”Schimbările sunt bune”

14.07.2021, 14:17
Cove, despre cei șase ani la emisiunea ”Vorbește lumea”. ”Schimbările sunt bune”
Cove, despre cei șase ani la emisiunea ”Vorbește lumea”. ”Schimbările sunt bune”

Actorul Gabriel Coveșeanu, alias Cove, este cunoscut telespectatorilor din postura de prezentator al emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV. Despre cei șase ani petrecuți la cârma emisiunii a făcut Cove declarații într-un interviu. Acesta a moderat emisiunea alături de mai multe vedete.

Cove a moderat emisiunea ”Vorbește lumea”, alături de Adela Popescu. În momentul în care Adela Popescu a rămas însărcinată, Cove a avut-o colegă pe cântăreața Lora. În ultima perioadă de timp, după ce Lora a renunțat la emisiune, Gabriel Coveșeanu a apărut pe micile ecrane alături de numeroase vede din showbiz.

Cove prezintă emisiunea de la Pro TV de șase ani. Despre acești ani a făcut acesta declarații pentru tvmania.ro.

Cove, despre cei șase ani la emisiunea ”Vorbește lumea”.  ”Eu mă gândesc cu drag la fiecare dintre cei care ne-au fost pe set”

”Un proiect foarte vesel și foarte frumos, de care eu m-am bucurat la maximum. Am avut ocazia de a fi live, zi de zi, alături de cei de acasă, ne-am făcut mulți prieteni care au ales să sărbătorească alături de noi cele mai importante momente din viața lor și am avut în spate o echipă foarte mișto care a făcut totul posibil”, a declarat Cove pentru saursa mai sus-menționată.

Despre schimbările c are au tot avut loc la emisiunea ”Vorbește lumea”, unde a prezentat alături de numeroase vedete, Cove a spus: ”Se spune că schimbările sunt bune, așa că eu mă gândesc cu drag la fiecare dintre cei care ne-au fost pe set. Am început anul cu Adela care mi-a dat vestea că o să stea mai mult pe acasă deoarece e gravidă, am continuat cu Lora care acum își dedică mai mult timp celorlalte activități din viața ei, iar acum am zis că e momentul să fie mai aglomerat în studio, și avem o gașcă mare și cu chef de distracție a cărei componență s-a mai schimbat”.

citește și...