Ce spun Adela Popescu și Cove despre relația lor de prietenie. ”Eu nu râd niciodată din complezență”

07.08.2020, 09:48
Ce spun Adela Popescu și Cove despre relația lor de prietenie. ”Eu nu râd niciodată din complezență”
Ce spun Adela Popescu și Cove despre relația lor de prietenie. ”Eu nu râd niciodată din complezență”

Adela Popescu și colegul ei de la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, au vorbit despre relația de prietenie dintre ei.

De cinci ani, Adela Popescu și Gabriel Coveșeanu, alias Cove, prezintă emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV. Cei doi formează un cuplu foarte îndrăgit de telespectatori. Despre relația de prietenie dintre ei au vorbit cei doi într-un interviu pentru libertatea.ro.

”Ce am învățat de la Adela Popescu? Mă întreb asta de mulți ani și sunt încă în căutarea unui răspuns, dar aș putea spune că îmi place energia pe care o are această făptură minunată din Șușani, localitatea ei de baștină. Are o energie de mă surprinde. Și mă mai surprinde cu ceva, n-am reușit să înțeleg cum de mănâncă îngrozitor de mult și nu se vede pe ea. E la fel de slabă, tânără și frumoasă”, a declarat Cove pentru sursa citată.

Adela Popescu a declarat:

”Țin să spun un lucru: glumele lui sunt luate pe toate părțile și analizate pe toate părțile. Sunt expirate, răsuflate și deloc inspirate. Cu toate astea, eu mor de râs de fiecare dată. Deci, eu nu râd niciodată din complezență. Mor de râs. Acest individ mă face să râd cu lacrimi. Că repetă aceleași glume… cumva mă surprinde tupeul ăsta de a spune de 10 ori aceeași glumă într-un minut, dar are o siguranță de sine ieșită din comun, iar asta mă amuză. Nimeni nu mă face să râd cum mă face el”.

Ce spun de o colaborare ca actori

Adela Popescu și Cove au fost întrebați și dacă ar putea colabora pe partea de actorie.

”Nu cred că ar ieși ceva. Noi suntem amuzanți împreună pentru că suntem naturali. Eu cred că, dacă am avea un scenariu, nu am mai fi amuzanți”, a afirmat Adela Popescu.

”Corect. Emisiunea asta se bazează destul de mult și pe o spontaneitate a noastră. Structura emisiunii este foarte bine gândită și ne permite să intervenim cu umor propriu, energie”, a fost de părere Cove.

citește și...