De ce a acceptat Theo Rose să prezinte ‘Vorbește Lumea’, alături de Cove: ‘Nu e atât de greu pe cât pare’

17.06.2021, 12:13
De ce a acceptat Theo Rose să prezinte 'Vorbește Lumea', alături de Cove: 'Nu e atât de greu pe cât pare'
De ce a acceptat Theo Rose să prezinte 'Vorbește Lumea', alături de Cove: 'Nu e atât de greu pe cât pare'

În urmă cu o săptămână, Lora a anunțat că părăsește echipa ‘Vorbește Lumea’, de la Pro TV. Artista a mărturisit că-și dorește să se ocupe mai mult de proiectele ei, iar emisiunea îi ocupa foarte mult timp. 

Lora a prezentat show-ul de la Pro TV din luna ianuarie a acestui an, după ce Adela Popescu a rămas însărcinată pentru a treia oară.

Lora și-a dat demisia de la ‘Vorbește Lumea’

„Am spus ceea ce era de spus. Eu sunt performer activ și nu pot renunța la mine și la ce sunt construită să fac ca să fiu prezentatoare de matinal luni -vineri. Abia am reușit să fac față prima dată. Acum au fost restricții și am avut timp, altfel nu mai acceptam… și tot a fost greu pentru că am un business de crescut”, a spus Lora, potrivit tvmania.ro.

După plecarea Lorei de la ‘Vorbește Lumea’, lui Cove s-au alături mai multe vedete din showbiz. Viviana Sposub, Sore, Theo Rose și simpaticii Veveriță și Coțofană.

Theo Rose, în echipa de la ‘Vorbește Lumea’

Theo Rose a făcut și primele declarații după ce a acceptat să prezinte emisiunea ‘Vorbește Lumea’.

”Am fost foarte veselă. Voiam de mult ceva în televiziune. Aveam nevoie de un proiect curat. Să fiu eu așa cum sunt, să am părere. Mi-am dorit să pot să dezvolt subiecte. S-a făcut o gașcă mișto, caterincă așa și mă simt bine în context. Nu e atât de greu pe cât pare, deoarece gașca e alcătuită de așa manieră să ne simțim bine și liberi”, a declarat ea pentru fanatik.ro.

citește și...