Costi Ioniță, propus spre eliminare la ‘Survivor România’. Ce s-a întâmplat în tabăra Faimoșilor

24.01.2021, 15:14
Costi Ioniță, propus spre eliminare la 'Survivor România'. Ce s-a întâmplat în tabăra Faimoșilor
Costi Ioniță, propus spre eliminare la 'Survivor România'. Ce s-a întâmplat în tabăra Faimoșilor/ foto: kanald

În cadrul competiției ‘Survivor România’, de la Kanal D, concurenții trec prin situații limită și au parte de adrenalină la maximum. 

În ediția de sâmbătă, 23 ianuarie, tensiunile acumulate în echipa roșie și-au spus cuvântul și a izbucnit un adevărat scandal.

Faimoșii și-au aruncat cuvinte grele între ei, după ce au pierdut în fața Războinicilor, la jocul de Imunitate. Cel care a fost propus spre eliminare chiar de echipa lui a fost Costi Ioniță.

Costi Ioniță, în pericol să fie eliminat de la ‘Survivor România’

Jador a susținut că este vinovat pentru strategia care s-a dovedit necâștigătoare, dar și pentru jignirile aduse Georgianei, în timpul jocului.

‘Se pare că energia mea negativă i-a dat înapoi’, a conchis Jador după proba pierdută.

După ce au votat la consiliul de nominalizare, faimoșii au decis ca Costi Ioniță să meargă la judecata publicului, alături de Roxana Nemeș, nominalizată anterior.

‘Eu sunt bine. Sunt fericit. Nu sunt atașat, nu sufăr. Dacă așa au decis colegii mei, nicio problema. Nu prea am adus puncte pentru echipa. Au decis cum au simțit și este foarte bine că fac ceea ce simt’, a declarat Costi, după ce a aflat rezultatul nominalizărilor de la Survivor. 

Majda Aboulumosha a leșinat la ‘Survivor România’

Echipa Faimoșilor a trecut prin momente de groază, după ce Majda Aboulumosha a leșinat în timpul unei probe. Bruneta a primit imediat ajutorul medicilor.

Vedeta a început să se simtă rău în timpul jocului pentru imunitate, însă a luptat până în ultima clipă. Concurenta a insistat să intre pe traseu, dar nu a rezistat mult.

Majda Aboulumosha le-a mărturisit colegilor de echipă că nu se simte deloc bine. La sosirea medicilor, aceasta abia dacă se mai putea ține pe picioare și a leșinat în brațele lor.

‘Mă doare foarte tare stomacul și îmi vine să vomit, dar nu am ce să fac. Nu am cum, că cedez punctul după. Am vomitat un pic mai devreme și sunt foarte amețită, dar eu vreau să intru. Am vomitat doar apă și ușor galben, suc gastric. Mă doare rău de tot stomacul, dar mă duc pe traseu. Îmi simt buzele foarte amorțite, nu știu de ce”, spunea Majda, înainte de a leșina.

citește și...