Familia Majdei Aboulumosha de la ‘Survivor’, îngrijorată pentru starea ei de sănătate. ‘Mama nu se descurcă prea bine’

13.01.2021, 13:48
Familia Majdei Aboulumosha de la 'Survivor', îngrijorată pentru starea ei de sănătate. 'Mama nu se descurcă prea bine'
Familia Majdei Aboulumosha, îngrijorată pentru starea ei de sănătate la 'Survivor'. 'Mama nu se descurcă prea bine'

Actrița Majda Aboulumosha participă în cel de-al doilea sezon ‘Survivor România’. Vedeta face parte din echipa Faimoșilor în competiția de la Kanal D. Show-ul a început pe 9 ianuarie și va fi difuzat cinci zile pe săptămână.

Din păcate, Majda Aboulumosha a reușit să se accidenteze deja de două ori pe parcursul competiței, la picior, și ar putea să abandoneze cursa pentru marele premiu de la ‘Survivor România 2021’.

Mama Majdei și fiica brunetei, Jaqueline, au urmărit cu sufletul la gură emisiunea, însă s-au îngrijorat când au văzut că actrița s-a accidentat grav la ‘Survivor România 2021’.

Majda Aboulumosha s-a accidentat la ‘Survivor’

‘Mama nu se descurcă prea bine, dar eu tot o susțin. Aș vrea să câștige, se descurcă binișor așa. Am emoții, sper să fie mai bine. Mama mi-a zis la aeroport că dacă sunt eu puternică o să fie și ea. Am plâns a doua oara când am văzut că s-a lovit. Nu am putut să mai rezist. Mama mea e legată de mine. Eu vreau sa câștige, să nu renunțe la acest vis al ei. M-aș fi dus și eu acolo’, a declarat fiica Majdei, micuța Jaqueline, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Și mama Majdei se teme că aceasta va fi eliminată din show din cauza problemelor de sănătate.

‘Orice mamă s-ar emoționa. Eu i-am spus să fie puternică când îi este greu, să-și găsească puterea aceea lăuntrică. Îmi doresc să aibă grijă de ea. Ne dorim și banii, în primul rând pentru ea. A durut-o că și-a dezamăgit echipa, ea a avut dureri la picior de la prima competiție. A încercat să participe și la doua. Nu știu cât de tare s-a lovit. Dacă durerea e mare și accidentul e grav ar putea ieși din competiție’, a declarat și Diana, mama Majdei, la Kanal D.

Majda Aboulumosha a plecat de la Antena Stars

La finalul lui octombrie 2020, Majda Aboulumosha a anunțat pe rețelele de socializare că pleacă de la postul de televiziune Antena Stars. Actrița a renunțat la colaborarea cu postul de televiziune Antena Stars.

”Dragii mei, am primit atâtea întrebări de la voi încât țin să vă anunț că am încheiat un nou capitol!! Au fost 2 ani cu 2 proiecte pline de emoție, în care mi-am pus sufletul și v-am simțit mereu aproape. ?  Mulțumesc, Antena Stars pentru toți oamenii pe care i-am întâlnit, pentru fiecare lecție primită și emoție simțită ❤️ Mulțumesc întregii echipe cu care am colaborat și pentru fiecare zâmbet pe care l-am primit.

Să știți că ceea ce vedeți voi pe TV este rezultatul a multor oameni (cameramani, makeup artiști, doamnele care au grijă să fie totul dezinfectat și tu să ai tot confortul, producători, reporteri, o mulțime de oameni care de multe ori nu se văd și ei merită toate aplauzele) ??  Vă doresc să aveți oameni care să creadă în voi așa cum am avut eu și parte de susținere necondiționată. Întotdeauna o parte din mine o să rămână în locurile unde am pus suflet, așa că ne revedem cu mare drag de fiecare dată. Un nou drum mă așteaptă, iar eu sunt pregătită să vă ofer întotdeauna emoție și iubire ❤️ Vă îmbrățișez și vă mulțumesc!”, a fost mesajul transmis de Majda Aboulumosha în mediul online.

citește și...