Cine este Majda Aboulumosha. Abandonată de tată, își crește și ea acum fetița singură

01.06.2020, 12:12
Cine este Majda Aboulumosha. Abandonată de tată, își crește și ea acum fetița singură
Cine este Majda Aboulumosha. Abandonată de tată, își crește și ea acum fetița singură

Majda Aboulumosha este o cunoscută vedetă de televiziune de la noi. Aceasta are o poveste de viață impresionantă.

Pe Majda Aboulumosha, telespectatorii o știu de la numeroase show-uri TV la care a participat, dar și din postura de prezentatoare de televiziune. Vedeta a fost co-prezentatoarea lui Cristi Brancu la emisiunea ”Agenția VIP”, de la Antena 1, și prezintă, alături de Andrei Ștefănescu, emisiunea ”Showbiz Report”, de la același post TV.

Este mereu cu zâmbetul pe buze, însă Majda Aboulumosha are o poveste de viață impresionantă.

Părăsită de tată când avea un an

Tatăl ei biologic a părăsit-o pe Majda când avea doar un an.

Majda Aboulumosha a postat pe contul ei de pe o rețea de socializare o fotografie realizată în urmă cu șaase ani, când vedeta și-a întâlnit tatăl biiologic după 25 de ani de căutări.

”El este tatăl meu natural, ca să elucidez misterul (de unde culoarea mea ) .? Poza aceasta e făcută in urma cu 6 ani, după 25 de ani de căutări.
În spatele acestei fotografii, sta defapt mama mea! Ea este eroina. ?”, a notat Majda în mediul online.


”Tatăl meu a plecat când aveam 1 an. Mami era tânăra, cu mine in brațe, dar o luptătoare. Mi-a spus mereu când eu o sa vreau sa-l cunosc ea o sa-mi fie alături. Nu i-am pus prea multe întrebări de teama sa nu-i creez amintiri neplăcute. Când aveam 7 ani , imi aduc aminte ca eram îmbrăcată intr-un halat vișiniu, și ma rugam și numărăm stelele. Acela o fost un moment in care am hotărât ca Cel de Sus imi va fi tata. Tot atunci mi-am pus dorinta sa-mi întâlnesc tatăl natural. Știam ca ma asculta, știam ca intr-o zi o sa se întâmple.

Anii au trecut, eu îl căutam în fiecare an. Mă pregăteam pentru acel moment, inclusiv pentru o eventuala respingere. După mulți ani in care nu primeam niciun răspuns, pana la urma prin diferite cunoștințe arabe am reușit sa găsesc un semn. Mi-au spus ca tatăl meu nu mai trăiește. Am plâns, nu intelegeam de ce . Eu credeam in visul meu. Eu știam ca o sa-l găsesc. Așteptasem atâția ani. Au mai trecut 6 luni, timp in care inima mea imi tot spunea mereu sa continui sa-l caut, știam ca Dumnezeu mi-a vorbit atunci la 7 ani, eu credeam in mine și in EL”, a povestit vedeta.

Cum a reușit să dea de el

Majda a explicat și cum a reușit să dea de tatăl său biologic.

”Fără sa spun nimănui , am mers la ambasada Libiei. Mi-am făcut curaj și m-am dus sa stau de vorba cu ambasadorul. L-am rugat , in cazul in care o sa audă vreodată de el sa-i spună ca-l caută fata lui. Ca nu vrea nimic, doar sa dau mâna cu el.
După 10 zile am primit un telefon. Era colegul lui de facultate (colegul tatălui) care mi-a spus ca tatăl meu trăiește . ?
I-am zis ca știu! Am simțit!

Ne-am auzit pentru prima data la telefon și i-am spus ca eu când ii scriam moșului ii spuneam ca vreau sa-l cunosc de Crăciun pe tata.
Asta s-a întâmplat. Într-o lună am reușit sa-l aduc in România. Intr-o luna, de Crăciun, eu am luat masa cu tata. Am locuit împreuna o luna. Nu l-am judecat, așa cum se așteptau mulți. Știți de ce ?! Pentru ca mama este o eroina. Pentru că mama a avut grijă de sentimentele mele, înainte să pună durerea ei în față”, explica vedeta.

”M-ai făcut să descopăr în ochii tăi că pot să fiu eroină”

Majda este mama unei fetițe, pe care o crește singură. Este extrem de mândră de fetița ei și ar face orice pentru aceasta.

A fost căsătorită cu tatăl fetiţei ei, cântăreţul J. Yolo, de care a divorţat.

”Dacă aș da timpul înapoi aș face lucrurile la fel, doar ca să te am în viața mea. Învăt atât de multe lucruri de la tine și tot ce-mi doresc e să fii mereu sănătoasă și să te bucuri de lucruri simple. Fac tot ce pot să-ți fiu mamă bună, prietenă și tot ce ai tu nevoie să-ți fiu.

M-ai făcut să descopăr în ochii tăi că pot să fiu eroină, m-ai făcut să mă simt puternică și gata să dărâm orice munte pentru tine, să tac atunci când e nevoie doar că să-ți fie ție bine și să mă lupt când e necesar, tu mami să fii propriul tău erou! Să cauți în inima ta plină de bunătate dorința de a fi fericită și de a sta departe de lucruri negative!

Te iubesc mai mult decât poți duce, copilul meu și o să fiu lângă tine chiar dacă vreodată nu o să ai nevoie de mine!”, spunea Maida recent despre fiica sa.

citește și...