Cosmin Stanciu, de la ”Survivor România”, despre motivul pentru care s-a despărțit de iubită. ”Nu se poate dragoste cu forța”

11.08.2021, 16:20
Cosmin Stanciu, de la ”Survivor România”, despre motivul pentru care s-a despărțit de iubită. ”Nu se poate dragoste cu forța”
Cosmin Stanciu, de la ”Survivor România”, despre motivul pentru care s-a despărțit de iubită. ”Nu se poate dragiste cu forța”

Cosmin Stanciu, fost concurent la emisiunea ”Survivor România”, de la postul de televiziune Kanal D, este singur, după ce s-a separat de iubita sa, imediat ce s-a întors din Republica Dominicană. Cosmin Stanciu a explicat acum care a fost motivul care a dus la despărțirea da Laura, cea care i-a fost iubită timp de câteva luni.

Cosmin Stanciu a fost unul dintre cei mai buni concurenți de la show-ul ”Survivor România”. Acesta a făcut parte din echipa Faimoșilor. Din cauza unor probleme de sănătate, Cosmin Stanciu a fost nevoit să părăsească competiția.

Înainte de pleca la competiția din Republica Dominicană, Cosmin Stanciu a avut o relație cu Laura. Însă, povestea lor de dragoste s-a sfârșit la scurt timp după ce acesta s-a întors de la concurs. Acum, Cosmin Stanciu a explicat care a fost motivul care a dus la ruptura dintre el și cea care i-a fost iubită.

Cosmin Stanciu, de la ”Survivor România”, despre motivul pentru care s-a despărțit de iubită. ”Probabil nu mă mai putea vedea ca pe un iubit”

Cosmin Stanciu a mărturisit, pentru wowbiz.ro, că nu el a fost cel care și-a dorit separarea de Laura. “Nu se poate dragoste cu forța. Nu s-a întâmplat mare lucru, totul a fost ok, dar la un moment dat probabil Laura nu a mai fost atât de entuziasmată pe cât se aștepta ea să fie după venirea mea din emisiune. Probabil așa a simțit. Probabil nu mă mai putea vedea ca pe un iubit sau ca pe o persoană lângă care să rămână ca și relație, ca și cuplu. Din punctul meu de vedere, ăsta e singurul răspuns. Ea ține la mine, îi plac foarte mult calitățile mele ca bărbat, dar nu cred că e suficient, cred că mai trebuie să fie și altceva acolo. Nu am fost foarte mult timp împreună, eram împreună de vreo 3 luni înainte să plec, mie nu-mi trebuia foarte mult timp să-mi dau seama că Laura este persoana lângă care eu vreau să stau, pentru că am o vârstă deja. Cel mai mult mă gândeam la ea, cel mai dor îmi era de ea”, a declarat Cosmin Stanciu pentru sursa mai sus-menționată.

“Aș putea să zic că există mai multe fete pe lângă mine, dar nu au șanse să intre în viața mea. Nu există nimeni care să mă atragă, cu care să vreau o relație stabilă. Cred că ar fi prea devreme. Probabil va veni, când va fi să vină. Acum sunt bine, deși nu pot să spun că nu îmi pare rău că nu mai suntem împreună, îmi pare foarte rău, pentru că am ținut foarte mult la ea și țin în continuare, dar înțeleg că nu se poate”, a mai spus fostul concurent de la ”Survivor România”.

citește și...