Cosmin Natanticu, despre experiența ”Asia Express”. ”Am avut mai multe momente în care am vrut să renunţ”

25.11.2021, 15:37
Cosmin Natanticu, despre experiența ”Asia Express”. ”Am avut mai multe momente în care am vrut să renunţ”
Cosmin Natanticu, despre experiența ”Asia Express”. ”Am avut mai multe momente în care am vrut să renunţ”

Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza, au fost una dintre cele nouă echope care au luat startul în cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Aceștia au fost eliminați din concurs, însă au fost una dintre cele mai redutabile echipe. Despre ce a însemnat experiența participării la show-ul respectiv au făcut cei doi declarații.

Eliza și Cosmin Natanticu au participat împreună la ”Asia Express”, sezonul 4. Aceștia au fost eliminați din competiție înainte de semifinală, fiind cea de-a șasea echipă care a părăsit competiția. Cei doi formează o familie de câțiva ani. Cei doi au explicat, pentru revista Viva, ce a însemnat experiența ”Asia Express” pentru ei.

”Am avut mai multe momente în care am vrut să renunţ, dar Lizi a fost cea care mereu m-a încurajat şi m-a ajutat să trec peste acel impas şi să merg mai departe”, a declarat Cosmin Natanticu. ”Cele mai grele, pentru mine, au fost traseele, căldura şi faptul că am fost în pandemie și era foarte greu să te primească cineva în mașina sau în casa lui”, a adăugat acesta.

Eliza Natanticu, despre experiența de la ”Asia Express”. ”Au fost multe momente grele”

Eliza Natanticu a afirmat că au fost multe momente dificile la show-ul ”Asia Express”. ”Au fost multe momente grele în „Asia Express – Drumul Împăraţilor”. De fapt, părerea mea este că „Asia Express” este compus din momente grele, peste care alegi tu cum treci. Mi s-a părut chinuitor că nu-i puteam răsplăti pe oamenii care ne arătau bunătatea. Majoritatea rupeau din puţinul lor, ba chiar sunau prieteni şi vecini să aducă mâncare sau băutură, pentru că nu aveau. Lucrurile astea m-au impresionat. Nu mai vorbim, desigur, despre efortul fizic şi psihic intens, mersul zilnic pe distanţe foarte lungi, traseele interminabile şi probele parcă din ce în ce mai grele”, a mărturisit soția lui Cosmin Natanticu pentru sursa mai sus-menționată.

”Eu am plecat acasă cu un mindset: am lucrat foarte mult cu mine, pentru că sunt o fire cu puţină încredere în forţele proprii. Am venit după mine în „Asia Express” cu nişte obiceiuri – afirmaţiile pozitive, vizualizare şi exerciţiile de respiraţie după metoda Wim Hof, tocmai pentru a mă ajuta să depăşesc situaţiile tensionate şi dificile, atât fizic, cât şi psihic. Cred că am avut momente în care mai picam, din cauza oboselii, dar cumva reuşeam să-mi amintesc că nu mă voi mai întâlni cu această experienţă şi că merită să lupt să ajungem cât mai departe. Aşa am încercat să îl motivez şi pe Cosmin”, a adăugat ea.

citește și...