Cornelia Catanga, la capătul disperării! Abia mai supraviețuiește de pe o zi pe alta, după ce și-a pierdut casa

10.11.2020, 18:21
Cornelia Catanga, la capătul disperării! Abia mai supraviețuiește de pe o zi pe alta, după ce și-a pierdut casa
Cornelia Catanga, la capătul disperării! Abia mai supraviețuiește de pe o zi pe alta, după ce și-a pierdut casa

Cornelia Catanga a ajuns în pragul disperării! Solista de muzică lăutărească a ajuns să locuiască cu chirie, după ce banca i-a luat casa. În plus, artista trăiește acum pe banii fiului său.

Cornelia Catanga și soțul ei, Aurel Pădureanu, o duc din ce în ce mai greu din punct de vedere financiar. Cei doi abia dacă își mai pot plăti lunar chiria.

În prezent, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu locuiesc într-o casă din Bragadiru, cu chirie, susținuți financiar de fiul lor.

Cornelia Catanga este întreținută de fiul său

‘Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă Banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu. Am fost amenințată de la Bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor. Fiul meu aduce bani în casă. Dar acum nu mai are nici el. Am vreo putere, ne crede cineva?’, a mărturisit cântăreața la Antena Stars.

Pe deasupra, interpreta de muzică lăutărească nu mai are nici spectacole din care să câștige bani.

‘La chirie, cu tot cu utilități, trebuie să plătesc lunar cam 800 de euro. Nu mai am bani nici de pâine, fiul meu îmi dă. O să ajungem la foame mare! Ultimul spectacol l-am avut pe 25 octombrie, pe Casa Poporului.

Dacă nu ar fost fiul meu, Alexandru, un talentat pianist, era jale. El are succes cu trupa lui. Sunt foarte supărată, agitată, nervoasă. Este foarte greu cu statul ăsta în casă, ne învârtim ca un gândac în oală, ne găsim de lucru prin bucătărie, cu una-alta, ascult știrile tv, sper să vină și vești bune’, a spus Cornelia Catanga, scrie Impact.ro.

În urmă cu mai bine de 15 ani, Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu au luat un împrumut de la bancă de 90.000 de euro, pentru a-și renova vila. Din păcate, în 2014 nu au mai putut să achite ratele la bancă și au fost executați silit din vila din Chitila.

Cornelia Catanga a suferit un infarct

În vara lui 2019, Cornelia Catanga a făcut infarct în timp ce se afla la plimbare cu fiul ei, Alexandru. Infarctul a venit pe fondul unor necazuri mai vechi.

‘Am fost la un pas de moarte, dar m-a iubit Dumnezeu. M-a mai lăsat pentru că le-am făcut mult bine oamenilor, am un suflet bun.  În spital m-am speriat de toată aparatura aia, mi-a fost foarte frică. Le mulţumesc tuturor celor care m-au readus la viaţă.

Din păcate, vreo două luni trebuie să stau departe de scenă. Pierd nişte contracte, rămân fără bani, am nevoie şi de tratament, nu ştiu ce voi face. Zilnic  trebuie să iau o anume pastilă pentru inimă. Stentul pe care mi l-au pus, un dispozitiv care ajută la circulaţia normală a sângelui, este foarte bun, mă ajută să respir mai bine. Ce mi-aş dori e să pot dormi, căci am grave insomnii. Mă tot gândesc prin ce am trecut’, mărturisea Cornelia Catanga, pentru Click!

citește și...