Ce a deranjat-o cel mai mult pe Cornelia Catanga la Aurel Pădureanu. ”Am dat cu telefonul de pământ”

29.10.2020, 11:32
Ce a deranjat-o cel mai mult pe Cornelia Catanga la Aurel Pădureanu. ”Am dat cu telefonul de pământ”
Ce a deranjat-o cel mai mult pe Cornelia Catanga la Aurel Pădureanu. ”Am dat cu telefonul de pământ”

Cântăreața de muzică de petrecere Cornelia Catanga a mărturisit ce anume a deranjat-o cel mai mult la partenerul său de viață, artistul Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga anunța în urmă cu ceva timp că s-a separat de soțul ei, Aurel Pădureanu, încă din luna aprilie, însă fără a explica care au fost motivele care au dus la despărțire. Ulterior, și partenerul de viață al artistei a făcut declarații despre despărțirea lor. Acum, artista a mărturisit care a fost motivul pentru care s-a supărat foarte tare pe partenerul său de viață. „Suntem despărțiți. El mi-a zis că sunt grasă, am dat cu telefonul de pământ, lucru care m-a deranjat enorm de mult. Dacă mai rămân așa de grasă, îmi fac operație. Norocul lui Pădureanu e că acum n-am voie să fac anestezie, din cauza problemelor pe care le am”, a afirmat Cornelia Catanga la o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.

Interpreta a vorbit și despre cât de greu se descurcă în această perioadă de criză prvocată de pandemia de coronavirus, în cae artiști nu mai au spectacole sau evenimente. „Sunt foarte necajită în perioada asta, și eu și Pădureanu traim din meseria asta, nu mi-am pus bani deoparte”, a mărturisit artista.

Cornelia Catanga: ”Mă simt singură”

Cornelia Catanga mărturisea recent  că se simte singură în această perioadă mai puțin plăcută din viața ei.

Interpreta de muzică de petrecere a afirmat că toată lumea era obișnuită să o vadă pe ea la diverse evenimente însoțită de Aurel Pădureanu.

”Mi-e greu să spun de la ce a început. Toată lumea era obișnuită să vin cu el, să fim împreună. Uite și acum, în momentul ăsta… Mă simt singură, înțelegi? Poate că aș începe să plâng, dar știu că este în casă, știu că este bine”, spunea binecunoscuta interpretă de muzică de petrecere.

citește și...