Aurel Pădureanu, despre separarea de Cornelia Catanga. ”Eu cred că e doar o ruptură și nu e definitiv”

01.10.2020, 09:33
Aurel Pădureanu, despre separarea de Cornelia Catanga. ”Eu cred că e doar o ruptură și nu e definitiv”
Aurel Pădureanu, despre separarea de Cornelia Catanga. ”Eu cred că e doar o ruptură și nu e definitiv”

Aurel Pădureanu a explicat care este situația în relația sa cu interpreta de muzică de petecere Cornelia Catanga. Acesta speră ca separarea lor să fie una temporară.

Cornelia Catanga anunța în urmă cu câteva săptămâni că s-a separat de soțul ei, Aurel Pădureanu, încă din luna aprilie, însă fără a explica care au fost motivele care au dus la despărțire. Ulterior, și partenerul de viață al artistei a făcut declarații despre despărțirea lor. Acum Aurel Pădureanu a mărturisit, la postul de televiziune Antea Stars, că speră ca separarea lor să fie una temporară.

„Știți cum e Cornelia, puțin mai impulsivă, eu sunt mai cerebral. Nu știu ce să cred. Comportamentul meu am cautat să fie elegant pentru că am avut o familie frumoasă. Eu cred că e doar o ruptură și nu e definitiv, Dumnezeu știe cel mai bine”, a declarat Aurel Pădureanu, potrivit spynews.ro.

„Noi mergem la evenimente împreună, avem o căsnicie frumoasă”, a mai spus el.

Aurel Pădureanu a trecut prin momente grele

Partenerul de viață al Corneliei Catanga a mărturisit că a avut parte de momente extrem de dificile în viață. Fiica lui din prima căsnicie a murit la vârsta de cinci ani.

„Am avut supărări mari. Mi-a murit la prima căsătorie o fetiță de 5 ani, nu știe nimeni. A fost când eram plecat în Franța la turneu”, a dezvăluit artistul.

Cornelia Catanga: ”Mă simt singură”

Cornelia Catangamărturisea recent  că se simte singură în această perioadă mai puțin plăcută din viața ei.

”Mi-e greu să spun de la ce a început. Toată lumea era obișnuită să vin cu el, să fim împreună. Uite și acum, în momentul ăsta… Mă simt singură, înțelegi? Poate că aș începe să plâng, dar știu că este în casă, știu că este bine”, spunea binecunoscuta interpretă de muzică de petrecere.

 

citește și...