Cum arată Cornelia Catanga după opt zile de la infarct! E de nerecunoscut

22.07.2019, 10:25
Cum arată Cornelia Catanga după opt zile de la infarct! E de nerecunoscut
Cum arată Cornelia Catanga după opt zile de la infarct! 

Cornelia Catanga a fost la un pas de moarte, pe 14 iulie, când a suferit un infarct. Solista de muzică lăutărească a fost operată, iar medicii i-au montat un stent la inimă și i-au salvat viața în ultima clipă.

Cum arată Cornelia Catanga după opt zile de la infarct!

Weekend-ul trecut, Catanga a fost externată din spital, dar încă se află sub tratament. Fiul ei, Alexandru, nu o scapă din ochi și este alături de mama sa.

Conform Click!, timp de o lună nu are voie să facă efort și trebuie să țină un regim alimentar. Celebra artistă a vorbit despre această perioadă delicată.

‘Am fost la un pas de moarte, dar m-a iubit Dumnezeu. M-a mai lăsat pentru că le-am făcut mult bine oamenilor, am un suflet bun.  În spital m-am speriat de toată aparatura aia, mi-a fost foarte frică. Le mulţumesc tuturor celor care m-au readus la viaţă.

Din păcate, vreo două luni trebuie să stau departe de scenă. Pierd nişte contracte, rămân fără bani, am nevoie şi de tratament, nu ştiu ce voi face. Zilnic  trebuie să iau o anume pastilă pentru inimă. Stentul pe care mi l-au pus, un dispozitiv care ajută la circulaţia normală a sângelui, este foarte bun, mă ajută să respir mai bine. Ce mi-aş dori e să pot dormi, căci am grave insomnii. Mă tot gândesc prin ce am trecut’, a mărturisit Cornelia Catanga.

 

citește și...