Corina Dănilă dă detalii despre fiica sa. ”E mult mai analitică decât mine”

21.05.2022, 16:00
Corina Dănilă dă detalii despre fiica sa. ”E mult mai analitică decât mine”
Corina Dănilă dă detalii despre fiica sa. ”E mult mai analitică decât mine”

Corina Dănilă, în vârstă de 50 de ani, este mama unei fete adolescente, pe nume Rianna. Acxeasta se pregătește de examenul de Bacalaureat. Vedeta de televiziune a dat detalii despre fiica sa și despre relația pe care o are cu aceasta. ”E mult mai analitică decât mine”, a dezvăluit Corina Dănilă despre fiica sa, Rianna.

Corina Dănilă este actriță, dar și prezentatoare de televiziune. În ceea ce privește viața personală, Corina Dănilă este mama unei fete adolescente, pe nume Rianna. Rianna este fruct al relației pe care prezentatoarea de televiziune a avut-o cu pilotul Norris Măgean, de care s-a despărțit în urmă cu ani. Fiica Corinei Dănilă are 18 ani. Vedeta de televiziune Corina Dănilă a fost căsătorită, în urmă cu mulți ani, cu un prezentator de știri care a lucrat la Pro TV – Valentin Moraru. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Corina Dănilă lucra și ea la Pro TV. Cei doi au divorțat în anul 1999.

Vedeta de releviziune a dat detalii despre fiica sa, Riana, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru tvmania.ro. Adolescenta se pregătește intens pentru examenul de Bacalaureat pe care urmează să-l susțină.

Corina Dănilă dă detalii despre fiica sa. ”Şi este ambiţioasă ca mine”

”Rianna este un om bun, este empatică, iubeşte oamenii, vrea să ajute şi atunci când îi stă în putere o face. În rest… e mult mai analitică decât mine. Şi este ambiţioasă ca mine”, a declarat Corina Dănilă despre fiica sa pentru sursa mai sus-menționată.

”Din păcate, ieşim rar împreună. Preferăm să ne petrecem acasă timpul liber pe care îl avem. Stăm în grădină şi purtăm discuţiile noastre. Împreună mergem şi la teatru. Rianna are timpul liber destul de limitat pentru că se pregăteşte pentru Bacalaureat”, a mai spus vedeta de la Televiziunea Națională.

 

citește și...