Fata Corinei Dănilă a împlinit 18 ani. Cât de frumoasă e Rianna!

28.12.2021, 15:51
Fata Corinei Dănilă a împlinit 18 ani. Cât de frumoasă e Rianna!
Fata Corinei Dănilă a împlinit 18 ani. Cât de frumoasă e Rianna!

Prezentatoarea de televiziune Corina Dănilă, în vârstă de 49 de ani, este mama unei adolescente superbe. Fiica sa, Rianna, și-a aniversat ziua de naștere zilele acestea. A împlinit 18 ani. Cu această ocazie, vedeta de la Televiziunea națională i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale, în mediul online.

Corina Dănilă este mama unei fete adolescente, pe nume Rianna. Rianna este fruct al relației pe care prezentatoarea de televiziune a avut-o cu pilotul Norris Măgean, de care s-a despărțit în urmă cu ani.

Zilele acestea, Corina Dănilă a aniveresat-o pe fiica sa. Rianna a împlinit 18 ani și este o adolescentă extrem de atrăgătoare.

Fata Corinei Dănilă a împlinit 18 ani. ”Te iubesc până la Lună și înapoi”

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Corina Dănilă a transmis un mesaj plin de emoție cu ocazia aniversării fiicei sale.

”18 ani fericiți, Rianna mea! Înțelepciunea ta numără anii tăi. Frumusețea ta este „adâncă”, inima ta este suficient de mare pentru a iubi lumea întreagă, simțul umorului tău este imens. Deci, fie ca tu să cauți mereu binele în tine și în ceilalți! Rămâi bună, puternică și amuzantă! Fie ca toate binecuvântările și bucuriile pe care le meriți să vină la tine astăzi și întotdeauna! Te iubesc până la Lună și înapoi!”, a scris Corina Dănilă în mediul online, potrivit a1.ro.

Corina Dănilă a fost căsătorită cu un prezentator de știri sportive

Vedeta de televiziune Corina Dănilă a fost căsătorită, în urmă cu mulți ani, cu un prezentator de știri care a lucrat la Pro TV – Valentin Moraru. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Corina Dănilă lucra și ea la Pro TV. Cei doi au divorțat în anul 1999.

“L-am cunoscut pe sotul meu la PRO TV. M-a pacalit Valentin Moraru, care prezinta stirile din sport, si m-a luat de nevasta. Dar cred ca l-am pacalit si eu pe el…”, spunea Corina Dănilă într-un interviu.

Ulterior, Corina Dănilă a trăit o poveste de iubire cu omul de afaceri Peter Imre, relația lor de la acea vreme fiind intens mediatizată.

citește și...