Ce frumusețe de fată are Corina Dănilă! Imagine rară cu Rianna

28.12.2020, 09:55
Ce frumusețe de fată are Corina Dănilă! Imagine rară cu Rianna
Ce frumusețe de fată are Corina Dănilă! Imagine rară cu Rianna

Vedeta de televiziune Corina Dănilă a dat publicității o imagine rară cu fiica sa, Rianna.

Corina Dănilă este mama unei fete adolescente, pe nume Rianna. Rianna este fruct al relației pe care prezentatoarea de televiziune a avut-o cu pilotul Norris Măgeanu, de care s-a despărțit în urmă cu ani.

Zilele acestea, prezentatoarea de la Televiziunea Națională a aniversat-o pe fiica sa. Rianna a împlinit 17 ani și este o adolescentă extrem de frumoasă. Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Corina Dănilă a dat publicității o fotgrafie în care apare alături de fiica sa, într-o ipostază plină de tandrețe. postarea a adunat numeroase comentarii și aprecieri din partea internauților.

Ce spunea Rianna despre mama sa, Corina Dănilă

Într-un interviu pentru revista Unica, din urmă cu ceva timp, Rianna a făcut decarații despre relația cu mama sa, Corina Dănilă.

”Mă bucur că o pot considera pe mama prietenă, pot vorbi cu ea despre orice, mă ascultă, mă sfătuiește și, în același timp, mă simt liberă. Încercăm mereu să ne facem timp pe care să-l petrecem împreună și cel mai mult ne place să ne uităm la un film bun”, spunea ea.

”Pentru mine, mama mea este doar mama, nu o persoană publică. Din clasa întâi am mers la o școală de stat și întotdeauna mama m-a tratat ca pe un copil obișnuit. E adevărat că a fost decizia mamei să nu mă expuna în mass-media, iar eu am fost total de acord. Sunt activă pe rețelele de socializare, dar am grijă la ce postez”, adăuga Rianna.

Corina Dănilă a fost căsătorită cu un prezentator de știri sportive


Vedeta de televiziune Corina Dănilă a fost căsătorită, în urmă cu mulți ani, cu un prezentator de știri care a lucrat la Pro TV – Valentin Moraru. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Corina Dănilă lucra și ea la Pro TV. Cei doi au divorțat în anul 1999.

“L-am cunoscut pe sotul meu la PRO TV. M-a pacalit Valentin Moraru, care prezinta stirile din sport, si m-a luat de nevasta. Dar cred ca l-am pacalit si eu pe el…”, spunea Corina Dănilă într-un interviu.

Ulterior, Corina Dănilă a trăit o poveste de iubire cu omul de afaceri Peter Imre, relația lor de la acea vreme fiind intens mediatizată.

 

citește și...