Corina Dănilă a împlinit 50 de ani. ”Sunt o femeie fericită și bogată”

25.01.2022, 13:56
Corina Dănilă a împlinit 50 de ani. ”Sunt o femeie fericită și bogată”
Corina Dănilă a împlinit 50 de ani. ”Sunt o femeie fericită și bogată”

Vedeta de televiziune Corina Dănilă și-a aniversat ziua de naștere la începutul acestei săptămâni. Prezentatoarea de la Televiziunea Națională a împlinit 50 de ani. Cu această ocazie, Corina Dănilă a transmis un mesaj în mediul online. ”Sunt o femeie fericită și bogată” , a scris vedeta pe contul său de socializare.

În data de 24 ianuarie, Corina Dănilă și-a sărbătorit ziua de naștere.

Binecunoscuta prezentatoare de televiziune a împlinit 50 de ani.

Corina Dănilă a împlinit 50 de ani.  ”Fericită, pentru că am făcut și fac ceea ce-mi place și ce am iubit cel mai mult în viață”

De ziua sa de naștere, Corina Dănilă a scris un mesaj în mediul online.

”Sunt o femeie fericită și bogată. Îi mulțumesc bunului Dumnezeu!  Fericită, pentru că am făcut și fac ceea ce-mi place și ce am iubit cel mai mult în viață. Am vrut nu numai să știu, să descopăr, dar să și fac cu credință și după puterile mele tot ceea ce fac, ca să mă descopăr și să mă mărturisesc dumneavoastră: pe scenă, în film sau la televiziune. Sunt un om bogat pentru că, în iubirea mea pentru oameni, am întâlnit la rândul meu oameni care au crezut în mine și care, prin truda lor, mi-au fost modele. Sunt un om bogat pentru că cei dragi îmi sunt aproape și pentru că mie îmi este îngăduit să le fiu alături, necondiționat, zi de zi. Toate acestea sunt averea mea și, vă asigur!, nu este mică deloc… la 50 de ani de viață! ?? ”, a notat vedeta.

Corina Dănilă este mama unei fete

Corina Dănilă este mama unei fete adolescente, pe nume Rianna. Rianna este fruct al relației pe care prezentatoarea de televiziune a avut-o cu pilotul Norris Măgean, de care s-a despărțit în urmă cu ani. Fiica Corinei Dănilă are 18 ani.

Vedeta de televiziune Corina Dănilă a fost căsătorită, în urmă cu mulți ani, cu un prezentator de știri care a lucrat la Pro TV – Valentin Moraru. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Corina Dănilă lucra și ea la Pro TV. Cei doi au divorțat în anul 1999.

citește și...