Constantin Zamfirescu, ”Gogoașă din serialul ”Trăsniții”, a fost externat. Care este starea actorului

30.10.2020, 11:36
Constantin Zamfirescu, ”Gogoașă din serialul ”Trăsniții”, a fost externat. Care este starea actorului
Constantin Zamfirescu, ”Gogoașă din serialul ”Trăsniții”, a fost externat. Care este starea actorului

Actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut publicului larg din serialul ”Trăsniții”, a fost externat după ce a fost operat de cancer.

Constantin Zamfirescu, interpretul rolului „Gogoașă” din serialul de televiziune ”Trăsniții”, a anunțat pe pagina de Facebook că a fost diagnosticat cu cancer.  Acesta a făcut apel la fanii săi pentru a dona sânge înainte de a fi operat. Actorul a fost operat la rinichi în urmă cu câteva zile, iar acum a fost externat.

„Am ajuns acasă. Azi mă odihnesc, dar de mâine îmi încep noua viață”, lși-a anunțat actorul fanii de pe rețelele de socializare.

 Constantin Zamfirescu a ținut să le mulțumească celor care l-au susținut

 

Constantin Zamfirescu a ținut să le muțumească tuturor celor care l-au susținut în această perioadă extrem de dificilă prin care a trecut.

Actorul a mărturisit că vestea bolii l-a marcat teribil.

„Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați implicat în acest caz, în donarea de sânge, care mi-ați transmis mesaje de încurajare. Nu e deloc ușor să afli o asemenea veste, ca cea care m-a marcat pe mine în aceste zile și credeți-mă, am văzut disecția rinichiului și m-am speriat. Mai aveam puțin și puteam ajunge într-o situație mult mai grea. Vă rămân fidel, rămân fidel bunăvoinței voastre și mă înclin în fața voastră. Cu ajutorul vostru și al bunului Dumnezeu am traversat și acest moment delicat. Și vom mai trece și peste un altul, și peste un altul, fiindcă împreună suntem mai puternici. Mă înclin și ne vedem acasă!”, a mai transmkis Constantin Zamfirescu, citat de wowbiz.ro.

Dramele din viața lui Constantin Zamfirescu

Actorul a trecut prin numeroase drame de-a lungul anilor. Conform click.ro, în urmă cu cinci ani, Constantin Zamfirescu a făcut dezvăluiri nebănuite legate de starea lui de sănătate. Se pare că acesta își poate folosi doar jumătate din capacitatea creierului, fiind victima unui malpraxis, la naștere. „Am un accident vascular cerebral din naştere şi jumătatea mea dreaptă cerebrală este afectată. Am o semipareză. În condiţiile acestea jumătatea stângă a preluat funcţiile şi se chinuie să mă ţină în viaţă şi să mă ajute să fac tot ceea ce fac”, spunea el.

Actorul a mai trecut printr-o dramă, primul său copil trăind doar câteva zile după ce a venit pe lume. „Primul copil este un îngeraş, o cheamă Anastasia. S-a născut vara, pe 4 august, şi s-a stins pe 23 august. A fost un copil frumos, dar pe genul ”pe deasupra măr frumos, înăuntru găunos”. S-a întâmplat ceva în timpul sarcinii… Anastasia a fost afectată de două virusuri, toate organele erau bolnave”, povestea acesta.

”Gogoașă” și soția sa au mai avut doi copii, o fetiță și un băiat, micuța născându-se cu o malformație. ”David a venit la vreo doi ani diferenţă, a fost o perioadă grea, cu multe tratamente, dar, într-un final, Gabriela a născut un băiat sănătos. Cea mică, Sara, s-a născut cu o malformaţie, o tumoare, iar medicii nu au găsit vreo explicaţie”, explica el.

citește și...