Cum se simte actorul Constantin Zamfirescu după operația suferită. ”Gogoașă” din serialul ”Trăsniții” a fost diagnosticat cu cancer

27.10.2020, 17:07
Cum se simte actorul Constantin Zamfirescu după operația suferită. ”Gogoașă” din serialul ”Trăsniții” a fost diagnosticat cu cancer
Cum se simte actorul Constantin Zamfirescu după operația suferită. ”Gogoașă” din serialul ”Trăsniții” a fost diagnosticat cu cancer

Actorul Constantin Zamfirescu, în vârstă de 52 de ani, cunoscut publicului larg din serialul ”Trăsniții”,a fost operat. Acesta a spus cum se simte după intervenția suferită.

Constantin Zamfirescu, interpretul rolului „Gogoașă” din serialul de televiziune ”Trăsniții”, a anunțat pe pagina de Facebook că a fost diagnosticat cu cancer.  În urmă cu câteva zile acesta a făcut apel la fanii săi pentru a dona sânge înainte de a fi operat.

”Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei.Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea. Sunt deja internat, iar luni voi fi operat. Și sunt mulți ca mine care au nevoie.Eu am A2”, spunea el.

Constantin Zamfirescu, mesaj de pe patul de spital

Constantin Zamfirescu a fost operat. Acesta a postat, în mediul online, o fotografie în care apare pe patul de spital și a explicat care este starea sa după ce a fost operat.

”Sunt bine. Am avut o noapte grea, dar azi sunt în salon, amețit, dar o sa dorm, apoi trebuie sa ma ridic si sa fac pași. Puțin câte puțin. Mă refac și comunicăm, apoi … la treabă. Mulțam fain tuturor”, a transmis actorul.
”Nu sunt singur! Vă am pe toți, aici, cu mine. Familia mea, rudele mele și prietenii mei. Sunt copleșit de atenție, de cuvinte de îmbărbătare și mai ales de ajutorul pe care trebuie doar să-l cer.De la geamul salonului văd mult cer și mă vizitează un mic stol de porumbei, dar unul dintre ei nu pleacă. E cel mai flămând si se mulțumește și cu firimiturile pulbere de la masa celor mai puternici ca el. Ce nu știu ceilalți este că îndrăzneala lui de a trece pragul geamului la mine în salon, i-a adus un biscuite supliment. Tot așa și îndrăzneala mea de a vă cere un ajutor, pe care l-am primit înmiit, mă copleșește și mă încarcă pozitiv. Am moralul sus. Sunt conștient de șansa rară pe care o am de a afla devreme. Mai am multă treabă de făcut, multe zâmbete de adus pe chipurile și în sufletele voastre. Să ne revedem cu bine! Vă mulțumesc cu inima, vă mulțumesc cu sufletul că-mi sunteți aproape și nu sunt singur”, le mărturisea anterior actorul celor care îl urmăresc în mediul onine.

 

citește și...