Drama prin care a trecut Daniela Gyorfi. ”Toate sarcinile mele se opreau la trei luni și jumătate”

11.10.2020, 13:27
Drama prin care a trecut Daniela Gyorfi. ”Toate sarcinile mele se opreau la trei luni și jumătate”
Drama prin care a trecut Daniela Gyorfi. ”Toate sarcinile mele se opreau la trei luni și jumătate”

Cântăreața Daniela Gyorfi a povestit despre perioadele extrem de dificile prin care a trecut în viața sa.

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Fetița celor doi, Maria, are 9 ani.

Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini. Într-un moment când nu se mai aștepta la minuni, Daniela Gyorfi și-a împlinit visul de a avea o fetiță.

Daniela Gyorfi a povestit, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, că a trecut prin momente extrem de grele, după ce medicii îi spuneau că sarcina s-a oprit din evoluție.

”Pe la vreo 36-37 de ani, când l-am cunoscut pe George, mi-am dorit să devin mamă. Și mama mea tot îmi spunea: ”Măi, mamă, îți trebuie un copil”. În cazul meu, mama mea era copilul meu… L-am cunoscut pe George și am rămas însărcinată. Mi-era rău dimineața de la cafea și mama mi-a zis să mă duc la doctor, că avea impresia că sunt însărcinată. Și m-am dus, mi-a spus că sunt înnsărcinată, totul bine și frumos. Ne vedem într-o lună.

Cu viața noastră foarte agitată, cu multe spectacole și cu… Țin minte că într-o duminică am avut un spectacol la Suceava și peste noapte am avut niște frisoane. Luni mă duceam la spital să aflu ce sex are copilul. Erau trei luni jumate spre patru luni… Mă duc la doctor. Am văzut că vine un doctor, vin doi, vin trei, m-am uitat așa…

A venit doctorul meu la mine și mi-a spus că mi s-a oprit sarcina din evoluție. Se mai întâmplă, stai liniștită. Asta a fost prima sarcină”, a povestit vedeta.

”Nu m-a pus pe gânduri. La a doua sarcină, rămân însărcinată, mă duc la doctor, toate bune și frumoase. Eu aveam niște frisoane. Nu știu de ce făceam frisoanele astea, iar m-am dus, iar mi s-a oprit din evoluție. Mi s-a spus că fac efort, că sunt foarte obosită… Mi s-a spus ca la următoarea sarcină pe care o voi avea trebuie să fiu foarte conștiincioasă”, a completat ea.

Daniela Gyorfi: ”La a treia sarcină am crezut că mor”


”Toate sarcinile mele se opreau pe la trei luni și8 jumătate. Foarte nasol… Am rămas a treia oară gravidă. Eu până la a treia sarcină, când am pierdut-o, eu nu… Am rămas a treia oară însărcinată și după trei luni, am mers la doctor și doctora care mi-a făcut ecografie mi-a spus că fătul este oprit din evoluție… N-am apucat să ajung acasă, la a treia sarcină am crezut că mor. Am avut o hemoragie puternică.

S-a terminat episodul ăsta și am avut o depresie. Cum mi-am dat seama că am avut o depresie? Plângeam din orice… Apoi, am fost la un control, la ecografie a ieșit că eram însărcinată. De la o săptămână la alta m-am dus și mi-am făcut analize. Mi s-a spus să nu mai fac efort… Am luat foarte în serios această sarcină… Și a apărut Măriuca, dar nu m-am bucurat până în ultima clipă”, a mai dezvăluit artista.

citește și...