Constantin Zamfirescu, „Gogoașă” din serialul ”Trăsniții”, diagnosticat cu cancer. Apelul făcut de actor

24.10.2020, 14:48
Constantin Zamfirescu, „Gogoașă” din serialul ”Trăsniții”, diagnosticat cu cancer. Apelul făcut de actor
Constantin Zamfirescu, „Gogoașă” din serialul ”Trăsniții”, diagnosticat cu cancer. Apelul făcut de actor

Actorul Constantin Zamfirescu, în vârstă de 52 de ani, cunoscut publicului larg din serialul ”Trăsniții”, a fost diagnosticat cu cancer. Acesta a făcut un apel la internauți înainte de a fi operat.

Constantin Zamfirescu, interpretul rolului „Gogoașă” din serialul de televiziune ”Trăsniții”, a anunțat pe pagina de Facebook că a fost diagnosticat cu cancer. Acesta a făcut un apel la internauți înainte de a fi operat.

”Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar.

Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei.Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea.
Sunt deja internat, iar luni voi fi operat.Și sunt mulți ca mine care au nevoie.Eu am A2”, este mesajul transmis de actorul Constantin Zamfirescu, potrivit click.ro.

Dramele din viața lui Constantin Zamfirescu

 

Actorul a trecut prin numeroase drame de-a lungul anilor. Conform click.ro, în urmă cu cinci ani, Constantin Zamfirescu a făcut dezvăluiri nebănuite legate de starea lui de sănătate. Se pare că acesta își poate folosi doar jumătate din capacitatea creierului, fiind victima unui malpraxis, la naștere. „Am un accident vascular cerebral din naştere şi jumătatea mea dreaptă cerebrală este afectată. Am o semipareză. În condiţiile acestea jumătatea stângă a preluat funcţiile şi se chinuie să mă ţină în viaţă şi să mă ajute să fac tot ceea ce fac”, spunea el.

Actorul a mai trecut printr-o dramă, primul său copil trăind doar câteva zile după ce a venit pe lume. „Primul copil este un îngeraş, o cheamă Anastasia. S-a născut vara, pe 4 august, şi s-a stins pe 23 august. A fost un copil frumos, dar pe genul ”pe deasupra măr frumos, înăuntru găunos”. S-a întâmplat ceva în timpul sarcinii… Anastasia a fost afectată de două virusuri, toate organele erau bolnave”, povestea acesta.

”Gogoașă” și soția sa au mai avut doi copii, o fetiță și un băiat, micuța născându-se cu o malformație. ”David a venit la vreo doi ani diferenţă, a fost o perioadă grea, cu multe tratamente, dar, într-un final, Gabriela a născut un băiat sănătos. Cea mică, Sara, s-a născut cu o malformaţie, o tumoare, iar medicii nu au găsit vreo explicaţie”, explica el.

 

citește și...