Constantin Zamfirescu, alias Gogoașă, despre lupta cu boala. ”Este cel mai parșiv tip de cancer”

17.05.2021, 12:07
Constantin Zamfirescu, alias Gogoașă, despre lupta cu  boala. ”Este cel mai parșiv tip de cancer”
Constantin Zamfirescu, alias Gogoașă, despre lupta cu boala. ”Este cel mai parșiv tip de cancer”

Actorul Constantin Zamfirescu, alias Gogoașă din serialul ”Trăsniții”, a trecut prin momente dificile Actorul a vorbit despre starea sa de sănătatea după operația la rinichi și a dezvăluit și cum a aflat că are cancer.

Constantin Zamfirescu, interpretul rolului „Gogoașă” din serialul de televiziune ”Trăsniții”, a anunțat în urmă cu ceva timp pe pagina de Facebook că a fost diagnosticat cu cancer.  Atunci, acesta a făcut apel la fanii săi pentru a dona sânge înainte de a fi operat. Actorul a fost operat la rinichi. La emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, Constantin Zamfirescu a vorbit despre situația prin care a trecut. ”Este o situație care m-a marcat. Este vorba despre un cancer. Am avut un cancer la rinichiul drept, care s-a manifestat pe tăcute. Este cel mai parșiv tip de cancer pe care îl poate avea un om. Am aflat mai târziu chestia asta. Lucrează pe tăcute și te poate aduce în stadiul final, fără să simți nimic. Simptomele nu sunt evidente, pot fi mici dureri locale, foarte rar, care te țin câteva minute și pe care le dai pe colici renale, ca un fel de cârcel în zona rinichiului, care nu te pun în gardă”, a spus acesta, citat de spynews.ro.

”Următorul simptom care ar putea să te pună în gardă este sângele din urină, dar eu nu l-am avut. Am fost descoperit în stadiul 1, din patru stadii, ăsta a fost stadiul 1. A fost de dimensiunea unei prune și era invadat peretele lateral, era invadat jumătate. Orice tumoră care se scoate, se scoate cu țesut de garanție. Domnul doctor mi-a descoperit formațiunea și m-a rugat să mai fac investigații și acolo, doamna doctor mi-a spus că e ceva suspect”, a adăugat el.

Dramele din viața lui Constantin Zamfirescu

Actorul a trecut prin numeroase drame de-a lungul anilor. Conform click.ro, în urmă cu cinci ani, Constantin Zamfirescu a făcut dezvăluiri nebănuite legate de starea lui de sănătate. Se pare că acesta își poate folosi doar jumătate din capacitatea creierului, fiind victima unui malpraxis, la naștere. „Am un accident vascular cerebral din naştere şi jumătatea mea dreaptă cerebrală este afectată. Am o semipareză. În condiţiile acestea jumătatea stângă a preluat funcţiile şi se chinuie să mă ţină în viaţă şi să mă ajute să fac tot ceea ce fac”, spunea el.

Actorul a mai trecut printr-o dramă, primul său copil trăind doar câteva zile după ce a venit pe lume. „Primul copil este un îngeraş, o cheamă Anastasia. S-a născut vara, pe 4 august, şi s-a stins pe 23 august. A fost un copil frumos, dar pe genul ”pe deasupra măr frumos, înăuntru găunos”. S-a întâmplat ceva în timpul sarcinii… Anastasia a fost afectată de două virusuri, toate organele erau bolnave”, povestea acesta.

”Gogoașă” și soția sa au mai avut doi copii, o fetiță și un băiat, micuța născându-se cu o malformație. ”David a venit la vreo doi ani diferenţă, a fost o perioadă grea, cu multe tratamente, dar, într-un final, Gabriela a născut un băiat sănătos. Cea mică, Sara, s-a născut cu o malformaţie, o tumoare, iar medicii nu au găsit vreo explicaţie”, explica el.

citește și...