Confesiunea Danielei Gyorfi la peste șapte ani de la moartea mamei sale. ”Eu beau din cana mamei mele și acum”

27.02.2021, 15:27
Confesiunea Danielei Gyorfi la peste șapte ani de la moartea mamei sale. ”Eu beau din cana mamei mele și acum”
Confesiunea Danielei Gyorfi la peste șapte ani de la moartea mamei sale. ”Eu beau din cana mamei mele și acum”

Cântăreața Daniela Gyorfi a făcut mărturisiri despăre mama sa, la peste șapte ani de la moartea acesteia.

Daniela Gyorfi a avut o relație extrem de apropiată cu mama sa, Anica. În 2013, Daniela Gyorfi a pierdut-o pe mama sa. Aceasta a murit la spital. Femeia suferea de cancer la plămâni, care produsese metastaze și la ficat. Mama Danielei Gyorfi suferea, de mai bine de 30 de ani, de o paralizie a picioarelor. Artista a mărturisit că păstrează și acum unele obiecte care i-au aparținut mamei sale. “I-am păstrat cana ei din care obișnuia să bea, niște tricouri, un prosop. Am păstrat câteva lucruri de-ale ei, de care sunt foarte legată. Mama era un om deosebit, nu m-am obișnuit nici acum cu dispariția ei. Am păstrat doar o parte din haine. A avut două haine de blană, am înmormantat-o cu ele. Restul le-am dat de pomană, că au trecut șapte ani de când a decedat. Dar câteva lucruri nu o să le dau niciodată. Eu beau din cana mamei mele și acum. Nu e nimic rău în a păstra vie amintirea cuiva. Nu ți se opresc lacrimile niciodată”, a mărturisit Daniela Gyorfi la postul de televiziune Antena Stars, citată de click.ro.

Solista vrea să apeleze la ajutorul unui parapsiholog, care să o ajute să ia legătura cu spiritul mamei sale. ”Nu am visat-o deloc și aș vrea să iau legătura cu mama printr-un parapsiholog. Preoții îmi tot zic să-i dau de pomană că de aia nu o visez”, a mai spus vedeta.

Daniela Gyorfi formează cun cuplu cu George Tal

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Cei doi au împreună o fetiță, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

Deși formează o familie alături de George Tal, Daniela Gyorfi nu își dorește să se mărite.

„Nu vreau să mă mărit. De ce să mă mărit? Suntem foarte bine așa. Maria poartă numele tatălui său. Am fost cerută dar nu vreau. Nu sufăr de chestia asta. Maria nu a întrebat de ce nu ne-am căsătorit, dar a zis că foarte bine că ne-am întâlnit, că altfel nu se năștea ea. Nu simt nevoia să mă căsătoresc. Un bărbat dacă te înșeală și pleacă o face oricum, nu ai ce să faci. Un act sau 10 copii nu te leagă de el. Eu îl iubesc pe George de 15 ani. De multe ori am vrut să ne despărțim, dar când iubești nu poți să pleci așa. Am și fost despărțiți vreo doi-trei ani dar după am decis să fim o familie”, a explicat cântăreața de curând.

citește și...