Confesiunea Danielei Gyorfi. ”Eu pot să spun și fără să-mi fie rușine”

04.06.2021, 11:08
Confesiunea Danielei Gyorfi. ”Eu pot să spun și fără să-mi fie rușine”
Confesiunea Danielei Gyorfi. ”Eu pot să spun și fără să-mi fie rușine”

Cântăreața Daniela Gyorfi a făcut mărturisiri la o emisiune de televiziune.

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Daniela Gyorfi a explicat că a ost afectată de pandemia de coronavirus și s-a confruntat cu depresia. „Eu pot să spun și fără să-mi fie rușine că am fost în depresie, mai sunt în depresie. Mai am momente de astea… Oamenii sunt mai răi, s-au înrăit. (…) Sunt un om care de 30 de ani fac același lucru. N-am mai făcut foarte multe melodii față de colegii mei. Eu nu am găsit rostul, iar eu nu eram așa înainte, până când m-a luat George „domnule, stai așa puțin, păi ce facem aici?”. Important e că una peste alta e bine acum că am intrat oarecum într-o normalitate”, a declarat Daniela Gyorfi, notează spynews.ro.

„Am avut de suferit în pandemie și material, că nu se mai recuperează ce am pierdut, și ca meserie. Pot să fac și altceva, că eu am fost foarte săracă, făceam curățenie la doctori și asistente în casă ca s-o primească pe mama la spital, dar menirea mea e să fiu artistă și chestia asta cu online-ul pentru mine nu e ceva…”, a adăugat artista.

Daniela Gyorfi și George Tal se mută în casă nouă

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.  Daniela Gyorfi și familia sa se mută într-un apartament mai spațios. Dan Capatos, moderatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, le-a spus Danielei Gyorfi și lui George Tal, în glumă, că „e loc să mai facă un copil”, precizează sursa mai sus-menționată.

„Daniela și-a dorit de foarte mult timp acest lucru. Tot am stat, am tatonat. Am mai avut o casă în Germania și am știut cum stă treaba. La apartament e mult mai simplu. Are cam 220 de metri pătrați. E destul de spațios. (…) Sunt pregătit zi și noapte”, a comentat George Tal.

„Să-i mai fac eu un copil? Să nu facă cu mine, să vină cu un copil. Cică: „Vezi copilul ăla de acolo? E al meu””, a replicat Daniela Gyorfi. Aceasta s-a declarat că este foarte încântată de noua locuință: „Am spus demult că am rămas cu gândul și cu ochii la un apartament și tot ne-am dus, tot am văzut… Cred că până la urmă am găsit ce ne-am dorit și asta e cel mai important. Sunt foarte încântată. E în bloc nou. Apartamentul nostru e aproape de alb, trebuie să alegem parchetul. Ne-a plăcut foarte mult. Pe cel vechi nu-l păstrez, pentru că între timp mai avem câte ceva de făcut. A dat frenezia în noi. Avem și la Sinaia, se ocupă de o vilă și acolo. O administrează. E foarte frumos. Deocamdată nu se poate închiria, pentru că mai trebuie să facem câte ceva”.

 

citește și...