Confesiunea Antoniei. M-am confruntat cu bullying-ul”

28.08.2021, 14:21
Confesiunea Antoniei. M-am confruntat cu bullying-ul”
Confesiunea Antoniei. M-am confruntat cu bullying-ul”

Cântăreața Antonia, în vârstă de 32 de ani, a mărturisit că s-a confruntat cu bullying-ul în vremea copilăriei. Artista a făcut dezvăluiri din vremea copilăriei pe care a petrecut-o în America. Antonia a dezvăluit că de-a lungul anilor a apelat la terapie, însă acum cel mai mare sprijin pentru ea este partenerul său de viață, Alex Velea.

Antonia și-a petrecut perioada copilăriei în America. Despre acea perioadă și-a amintit vedeta. Aceasta a afirmat că copilăria ei a fost una frumoasă, însă a mărtuirisit că s-a confruntat cu bullyung-ul.

”Am crescut în Utah și Las Vegas de la 6 până la 18 ani. Nu aș spune că a fost o copilărie grea, a fost o perioadă frumoasă, chiar una dintre cele mai frumoase din viața mea”, a declarat Antonia pentru revista Viva.

Confesiunea Antoniei. ”Părinții meu erau super stricți cu programul meu”

”La școală era bine, îmi plăcea, dar nu eram deloc fan matematică! Îmi plăceau mult limba engleză, literatura, orice avea legătură cu muzica. Am avut mulți prieteni, cu unii dintre ei țin legătura și acum (mai ales cu cei de la liceu). Cred că ce am preluat din societatea americană sunt relaxarea, optimismul. Mi-a displăcut mult bullying-ul (și eu m-am confruntat cu el), dar și faptul că mulți aveau arme pe care le foloseau de la vârste mici. De aceea, părinții meu erau super stricți cu programul meu, cu cât timp aveam voie în oraș, la petreceri”, a povestit Antonia.

Întrebată dacă a apelat vreodată la terapie pentru a trece peste probleme, cântăreața a răspuns: ”Da, am apelat atunci când am simțit nevoia. În rest, îl am în fiecare zi pe Alex alături de mine, care mă sprijină și îmi oferă suportul de care am nevoie”.

Antonia, fericită alături de Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. De curând, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

citește și...