Clipele grele prin care a trecut Adela Popescu. ”O jumătate de an n-am dormit noaptea, pentru că mi-era teamă să adorm, credeam că o să mor”

17.02.2022, 12:54
Clipele grele prin care a trecut Adela Popescu. ”O jumătate de an n-am dormit noaptea, pentru că mi-era teamă să adorm, credeam că o să mor”

Adela Popescu, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat o lungă perioadă de timp. Din cauza oboselii acumulate, pe vremea când juca în seriale TV, nu putea să doarmă i făcea atacuri de panică. ”O jumătate de an n-am dormit noaptea, pentru că mi-era teamă să adorm, credeam că o să mor”, a spus ea.

Adela Popescu este în prezent moderatoarea emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV. De-a lungul anilor aceasta a jucat și în numeroase seriale de televiziune. În ceea ce privește viața personală, în data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei.

Adela Popescu și-a deschis sufletul în cadrul podcastului “Pâine şi sare”, al părintelui Visarion Alexa. Aceasta a povestit despre problemele cu care s-a confruntat în urmă cu ani, când juca foarte mult în seriale. Din cauza oboselii acumulate nu putea să doarmă i făcea atacuri de panică.

Clipele grele prin care a trecut Adela Popescu. ”Erau niște atacuri de panică, pe care le aveam deseori în somn”

„Am descoperit, în timp că, de fapt, erau niște atacuri de panică, pe care le aveam deseori în somn. Totul era foarte mult. Nu puteam să cuprind tot ceea ce mi se întâmpla. Jucam enorm atunci, zile întregi, cu pauză de masă în care nu știai dacă să mănânci sau să dormi. Eu am avut și ghinionul să am personaje extrem de pregnante. De regulă, eram protagonistă, asta însemna că filmam tot timpul. Nu prea existau secvențe fără mine. Asta însemna ca trebuia să țin minte extrem de mult text și să-mi schimb stările foarte ușor”, a detaliat Adela Popescu, potrvit click.ro.

„Când povesteam cu familia mea despre perioada grea prin care am trecut, cu anxietăți, mi-au spus: ”dar noi cum de nu am știut asta?”. Iar eu le-am răspuns: ”Nici eu n-am știut să vă spun”. M-a învăluit atât de sinuos, încât nu mi-am dat seama că se întâmplă asta. La un moment dat, am ajuns la concluzia că o jumătate de an n-am dormit noaptea, pentru că mi-era teamă să adorm, credeam că o să mor”, a adăugat vedeta TV.