“Clara Chia a reușit ceea ce Shakira nu a reușit în 12 ani de relație cu Pique!”. Ce a dezvăluit presa din Spania

30.08.2022, 15:00

“Este o divă și nu se integrează”. Clara Chía Marti intră în lumea lui Piqué, a prietenilor și a familiei sale, ceea ce Shakira nu a reușit să facă în 13 ani, când era cunoscută ca “La Patrona” în cercul de prieteni ai fotbalistului. “Clara a fost chelneriță la unul dintre cluburile de noapte unde Piqué mergea la petreceri cu Riqui Puig și alți coechipieri. A existat o pasiune instantanee”.

După apariția Clarei Chía Marti în viața lui Piqué, presa spaniolă de divertisment a amintit că tânăra născută la Barcelona a reușit să cucerească nu doar inima iubitului său, ci și cercul de prieteni și chiar familia acestuia. Situație inversă pe care cântăreața Shakira nu a reușit să o obțină niciodată în 13 ani de relație și într-o familie cu doi copii.

Viața studentei în vârstă de 23 de ani este analizată pas cu pas, iar în noul său rol de iubită a jucătorului Barcelonei, comparațiile ies la iveală, ea subliniind pasiunea pe care a irosit-o la concertul în care a avut loc prezentarea oficială a soției cu care a decis să-și mai acorde o șansă.

“Clara Chía Marti, femeia pe care Piqué o căuta”

Și se pare că romantismul trăit de columbiancă și spaniol nu a fost niciodată la nivelul a ceea ce a făcut Piqué în cucerirea sa, dând dovadă de o mare energie și fericire împărtășindu-și deschis dragostea în fața întregii lumi , a detaliat Infobae .

Prezentatorii emisiunii “Ya es Noon” de la Telecinco au vorbit despre cum Clara Chía Marti a știut să fie femeia pe care Piqué o căuta mereu.

Shakira, supranumită “La Patrona”

În ciuda faptului că uniunea cu Barranquillera a durat 13 ani, caracterul cântăreței a stricat mereu relația lor, pentru că nu este un secret că nu a știut niciodată să răzbată în cercul de prieteni.

Pe de altă parte, personalitatea femeii, care este cu 12 ani mai tânără decât fotbalistul, este considerată carismatică, un ingredient care a făcut diferența în câștigarea afecțiunii prietenilor și mai ales a părinților, care au primit-o pe Clara în familie.

“Avea un caracter prea bun și făcea parte din grupul lui Gerard Piqué”, au comentat aceștia, repetând că nici prietenii fostului ei prieten, nici soțiile și iubitele jucătorilor de la FC Barcelona nu o plăceau pe Shakira.

Interpreta a fost supranumită “La Patrona” datorită caracterului ei.

În revistă s-a mai subliniat că Clara se simte bine cu prietenii lui Piqué, deoarece împărtășește același cerc care îl înconjoară pe fotbalist atunci când se distrează în discoteci alături de coechipierii săi.

“Clara a fost chelneriță la unul dintre cluburile unde Piqué mergea la petreceri cu Riqui Puig și alți coechipieri. A existat o pasiune instantanee”, spune revista Vanitatis, amintind că relația datează de aproximativ un an, și nu de când a început să lucreze la compania Kosmos a sportivului și omului de afaceri.

Și, deși Shakira este cunoscută pentru personalitatea ei dură, vedeta a vrut să rămână aproape de tatăl copiilor ei. De aceea, moderatorii emisiunii spun că a decis să învețe limba catalană.

Întrebarea pe care și-au pus-o în acest sens a fost dacă au vrut să stăpânească limba din zel sau din cunoaștere, așa că ei asigură că aceasta este o modalitate de a nu pierde detalii despre ceea ce vorbește printre prieteni și cunoscuți și ar putea scrie.

“A schimbat-o pe Shakira cu o mumie”

Jucătorul spaniol a primit sute de critici după ce au fost publicate primele imagini cu noua sa iubită. Principalele canale de media internaționale au urmărit îndeaproape tot ce a fost legat de despărțirea celebrităților. Recent s-a aflat chiar că fundașul central al Barcelonei are deja o nouă iubită.

Socialité, un cunoscut program de divertisment spaniol, a dezvăluit că tânăra cu care se întâlnește Piqué este Clara Chía Marti, care este cu 12 ani mai tânără decât jucătorul.

După ce au fost surprinși în timpul prezentării muzicale, cuplul a stârnit din nou tot felul de reacții, deoarece revista Hola Magazine a publicat noi imagini cu ei în timpul unei nunți, în care sunt foarte apropiați.

Cu aceste noi fotografii, fundașul central iberic a devenit un trend și a primit sute de comentarii și critici pe diferitele rețele de socializare. O influencer chiar a distribuit pe profilul său TikTok un audio cu o femeie care se războiește cu noua sa iubită.

“Uite, bine. Acel hijue*** [Piqué] de aceea a schimbat-o pe Shakira. Ce lucru îngrozitor de făcut. Ce mumie urâtă. Bărbații nu te schimbă în ceva mai bun, ci în ceva mai rău”, a spus ea inițial.

Ulterior, femeia, cu accent din Antioquian și destul de indignată, a adăugat în înregistrare: “Ce lucru oribil, sunt atât de șocată. Se presupune că se vor căsători. Sunt șocată, speriată”.

Ziarul El Economista a relatat luni că artista columbiană și jucătorul Barcelonei au rupt armistițiul pe care îl aveau, fapt pentru care vor fi judecați în următoarele zile.

Potrivit ziarului, negocierile nu vor fi deloc ușoare, deoarece situația este destul de tensionată între cele două celebrități. De asemenea, aceasta a precizat că copiii cuplului, Milan și Sasha, au fost cu tatăl lor la sfârșitul săptămânii trecute.

Ziarul spaniol a asigurat, în cele din urmă, că Shakira și Piqué nu au reușit să se pună de acord cu privire la locul unde vor locui cei doi copii ai lor, fotbalistul insistând ca aceștia să rămână în Spania.

 

citește și...