Gerard Pique nu este dispus să o lase pe Shakira să călătorească în afara Spaniei. “Nu se va opri până când nu va reuși”

25.07.2022, 18:08

Despărțirea dintre Shakira și Gerard Pique este în plină desfășurare. În timp ce relațiile vin și pleacă, din păcate, copiii lor se află în mijlocul despărțirii. Potrivit emisiunii “Chisme No Like”, Shakira a părăsit Spania cu copiii lor Sasha și Milan, în ciuda opoziției lui Pique. Ea s-ar afla în San Diego, California, unde așteaptă o ‘întâlnire de urgență’ cu sportivul, potrivit Marca.

Columbianca petrece câteva zile în San Diego, odihnindu-se, în timp ce Pique se află la Miami, unde Barcelona efectuează un turneu în Statele Unite.

Potrivit emisiunii, Shakira vrea să se mute definitiv la Miami împreună cu copiii, dar Pique nu vrea ca aceștia să plece din Spania. Aceștia au precizat că ea este chiar dispusă să acopere toate costurile de îngrijire a copiilor și ar fi dispusă chiar “să plătească cinci bilete la clasa întâi pe an pentru ca Pique să îi viziteze”, potrivit hola.com.

“Shakira nu se va opri până când nu va reuși să se mute la Miami și să ia copiii cu ea”

“Shakira nu se va opri până când nu va reuși să se mute la Miami și să ia copiii cu ea. Acesta este principalul ei obiectiv. Dar nu poate fără consimțământul lui Piqué, iar acesta nu vrea să i-l dea. Nici măcar pentru câteva zile de vacanță”, declarase o sursă.

Fostul cuplu a anunțat despărțirea pe 4 iunie, într-o declarație comună pentru Reuters: “Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim”. “Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să le respectați intimitatea”, au adăugat ei.

“Cum poate cineva să o înșele pe Shakira”

Gerard Pique și partenera de lungă durată Shakira și-au anunțat despărțirea luna trecută. Anunțul a venit după ce Pique a fost acuzat că a înșelat-o pe vedeta pop columbiană și a fost fotografiat cu mai multe femei.

Pique a păstrat tăcerea de la despărțire și, ca urmare, a întâmpinat multă ură. Pagina sa de Instagram este plină de comentarii precum: “Cum poate cineva să o înșele pe Shakira”, “Inamicul numărul 1 al Americii Latine”. El nu a mai postat nicio postare din 3 iunie, cu o zi înainte ca ei să facă publică declarația.

Problemele personale ale fundașului Barcelonei Gerard Piqué continuă

Ultimele luni nu au fost deloc blânde cu Gerard Pique. Fundașul și-a văzut importanța în echipa Barcelonei diminuată. Problemele fizice și atitudinea sa în afara terenului au fost, se pare, o problemă și pentru Xavi Hernandez. Managerul i-ar fi spus jucătorului că nu se va baza pe el în sezonul următor.

Barcelona are în Eric Garcia, Ronald Araujo și acum Andreas Christensen trei apărători tineri care vor deveni mai buni cu timpul. În timp ce Pique are multe probleme în viața sa personală în acest moment, președintele Barcelonei, Joan Laporta, l-a susținut pe star.

citește și...