Cine se va ocupa de copiii Roxanei Ciuhulescu cât aceasta va participa la ”Survivor”. ”Dacă nu aveam cu cine să las copiii, nu plecam”

03.01.2022, 16:01
Cine se va ocupa de copiii Roxanei Ciuhulescu cât aceasta va participa la ”Survivor”. ”Dacă nu aveam cu cine să las copiii, nu plecam”
ine se va ocupa de copiii Roxanei Ciuhulescu cât aceasta va participa la ”Survivor”. ”Dacă nu aveam cu cine să las copiii, nu plecam”

Roxana Ciuhulescu este una din tre vedetele care participă în noul sezon al emisiunii ”Survivor”, de la Pro TV. Fosta prezentatoare de televiziune a mărturisit cu cine își va lăsa cei doi copii pe durata participării la competiție. ”Dacă nu aveam cu cine să las copiii, nu plecam”, a mărturisit Roxana Ciuhulescu.

Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea urmează să fie difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel.  Roxana Ciuhulescu este una dintre vedetele care fac parte din echipa Faimoșilor în nou sezon ”Survivor”, care urmează să înceapă la Pro TV.

Roxana Ciuhulescu a prezentat ani de zile emisiunea ”Pro Motor” la postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, vedeta este căsătorită și are doi copii. Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu în anul 2018. Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a anului 2018, atunci când a adus pe lume un băiețel, Cezar. Micuțul este rezultatul mariajului pe care vedeta îl are cu Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu. Roxana Ciuhulescu este cunoscută și ca fiind vedeta cu cele mai lungi picioare din România. Are 1,92 metri înălţime, iar picioarele ei măsoară nu mai puţin de 122 de centimetri.

Cine se va ocupa de copiii Roxanei Ciuhulescu cât aceasta va participa la ”Survivor”. ”În perioada în care voi lipsi, Silviu va fi și mamă, și tată pentru copiii noștri”

Roxana Ciuhulescu a explicat, pentru click.ro, cine se va ocupa de cei doi copii ai săi pe durata cât ea va participa la ”Survivor. ”Ca să spun sincer, dacă nu aveam cu cine să las copiii sau nu aveam siguranță că puii mei sunt în siguranță, fii sigură că nu plecam la Survivor. În perioada în care voi lipsi, Silviu va fi și mamă, și tată pentru copiii noștri. Însă am și două bunicuțe, una naturală și cealaltă adoptată, ca să zic așa. Una care stă tot timpul cu noi, și maică-mea care vine și ea din când în când. Plus că amândoi au activitate: unul merge la școală, iar celălalt merge la grădiniță, adică își vor umple bine perioada asta în care eu voi lipsi”, a declarat vedeta.

Întrebată cum se pregătește pentru ”Survivor”, Roxana Ciuhulescu a răspuns: ”Mă pregătesc din toate punctele de vedere, fizic și mental. Îmi pregătesc organismul, mi-am pregătit familia. În primul rând fizic, pentru că fac foarte mult sport, fac diferite clase, diferite tipuri de mișcare, mă pregătesc în mod special pentru supraviețuire și sunt clase specifice.

Îmi pregătesc organismul în sensul că am făcut și fac în continuare niște perfuzii cu minerale și cu vitamine și cu antioxidanți. Regimul meu alimentar: de trei săptămâni încoace mănânc slab caloric, dovadă că am și slăbit deja 2 kg. Mă pregătesc mental și m-am pus cam în toate ipostazele pe care cel puțin le-am urmărit și am văzut cam ce se întâmplă acolo”.

citește și...