Cine o ajută pe Vlăduța Lupău cu creșterea copilului. ”O să avem nevoie de cineva care să stea în permanență cu noi”

03.10.2022, 15:54
Cine o ajută pe Vlăduța Lupău cu creșterea copilului. ”O să avem nevoie de cineva care să stea în permanență cu noi”
Cine o ajută pe Vlăduța Lupău cu creșterea copilului

Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău, în vârstă de 31 de ani, și soțul său, Adrian Rus, în vârstă de 28 de ani, au împreună un băiețel care se numește Iair. Artista a explicat cne o ajută cu creșeterea micuțului. ”O să avem nevoie de cineva care să stea în permanență cu noi”, a declarat Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste din muzica populară. Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au putut organiza nunta așa cum și-ar fi dorit. În luna martie a acestui an, Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil.

Artista a devenit mămică în data de 6 august 2022, când a adus pe lume un băiețel pentru care a ales un nume biblic – Iair. În data de 27 septembrie 2022, a fost una plină de emoții pentru Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus. Cei doi l-au creștinat pe micuțul Iair. Cântăreața a dezvăluit, pentru revista Viva, cine îi ajută pe ea și pe soțul său cu ceșterea băiețelului lor.

Cine o ajută pe Vlăduța Lupău cu creșterea copilului. ”Ne gândim și la o bonă, însă nu din comoditate sau pentru ca așa e la modă”

”Momentan, ne ajută bunicii, dar pe viitor ne gândim și la o bonă, însă nu din comoditate sau pentru ca așa e la modă, ci pentru că programul nostru este unul destul de haotic și aglomerat, și obositor. O să avem nevoie de cineva care să stea în permanență cu noi”, a declarat Vlăduța Lupău.

”Doarme în cameră cu noi, chiar în pat cu noi de multe ori, pentru că așa ne place! Dar în unele nopți de peste weekend, când eu sunt efectiv epuizată, atunci îl mutăm, ca să pot să mă odihnesc și eu. Vine doar de cele două ori pe noapte când trebuie să mănânce, iar în acele momente, dorm și eu, și el mâncând”, a adăugat cântăreața.

citește și...